Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Hvis du er på udkig efter træningsudstyr til hjemmetræning, så er du kommet til det rette sted. Vi har kigget på markedet for udstyr til hjemmetræning, og vi har fundet frem til det bedste hjemmetræningsudstyr. Du behøver nemlig ikke et abonnement i det lokale fitnesscenter for at nå dine mål med træning.

Det kan være svært at overskue de mange produkter der er på markedet, og derfor har vi kogt de mange produkter ned til nogle udvalgte, så du har mulighed for at træne hele kroppen. Vi har fundet udstyr i flere forskellige prisklasser, så der er noget for alle på vores liste over træningsudstyr til hjemmet.

Under listen over anbefalede kan du blive klogere på, hvorfor og hvordan vi har valgt disse specifikke produkter. Det kan selv med det rette udstyr være svært at finde på træningsøvelser, og derfor har vi også lavet en lille afsnit, som fortæller dig, hvordan du kan finde inspiration til øvelser med det forskellige træningsudstyr, som du har.

Liste over det ultimative træningsudstyr til hjemmetræning:

Bodylab Exercise Mat

– Luksusgummimåtte i høj kvalitet
– Ideel til strækøvelser
– 180 x 80 cm
– TPE-skum

I samarbejde med bodylab.dk


En træningsmåtte kan i høj grad være rar at have, hvis du skal lave øvelser på gulvet. Træningsmåtten fra Bodylab bidrager både til at din træning bliver mere komfortabel og sikker. Træningsmåtten er ligeledes ideel til strækøvelser efter en hård træning eller til en omgang yoga.

Træningsmåtten fra Bodylab er blød, og så er den lavet i et skridsikkert gummimateriale, så du kan være sikker på at måtten ligger helt fast på gulvet. Træningsmåtten er nemlig fremstillet i TPE-skum af højeste kvalitet, hvilket bidrager til at måtten er 0,8 cm bred.

Træningsmåtten er super god at lave øvelser der foregår på gulvet, da du skåner din krop for det hårde underlag den ellers skulle have ligget på. Den er ideel til at lave maveøvelser, benøvelser, rygøvelser, udstrækning og meget mere. Hvis du ønsker at din træning skal foregå i hjemmet, så anbefaler vi i høj grad Bodylabs Exercise Mat.

Bodylab Kettlebell

– Competition kettlebell
– Slidstærkt støbejern
– Fem forskellige vægtklasser

I samarbejde med bodylab.dk

En kettlebell kan bruges til enormt mange forskellige øvelser, og derfor har vi taget den med på listen over træningsudstyr til hjemmetræningen. Kettlebells kan købes i forskellige kg, så du vælge den rette vægt til dig. Bodylab har i skrivende stund 5 forskellige vægtklasser, så der burde være en vægtklasse til dig.
Bodylabs kettlebells er fremstillet i kraftigt støbejern, hvilket vil sige, at de kan holde til næsten alt. Bodylab har et sortiment der byder på kettlebells fra 8-24 kg, og de er alle lige slidstærke og holdbare. En kettlebell er et alsidigt træningsredskab, som bl.a. kan forbedre din styrke og udholdenhed.

Kettlebells er et praktisk træningsredskab som du nemt kan transportere fra A-B. Det er derfor også et træningsredskab som du nemt kan tage med på ferie. Bodylabs kettlebells har alle de samme dimensioner, og de vil uden tvivl gøre din hjemmetræning mere alsidig og spændende.

Hvis du mangler inspiration til en god kettlebell workout, så kan du søge ‘’kettlebell workout’’ på youtube. Bodylab har også sørget for at du kan finde inspiration til en fullbody kettlebell workout på deres hjemmeside, som du kan tilgå via. linket herunder.

Bodylab Elastic Home Trainer

– Fem elastiske modstandsbånd
– Elastikkerne kan kombineres efter behov
– Døranker

I samarbejde med bodylab.dk


Hvis du søger et alsidigt hjemmetræningsredskab, så kunne en træningselastik være et godt bud. Bodylabs elastic home trainer er designet til at give dig den nødvendige modstand til en hård træning, da den kommer med fem elastiske modstandsbånd, så du kan ændre modstanden efter behov.

Hvis du er ved at være træt af de klassiske kropsvægtsøvelser, så kan en elastic home trainer være et rigtig godt skridt videre. Træningselastikkerne fra Bodylab kan bruges til at lave mange forskellige øvelser, hvilket bl.a. indebærer bicep curls, squats og cable rows.

Du har selv mulighed for at kombinere elastikkerne, hvilket giver dig god mulighed for løbende at bygge på din styrke. Elastikkerne bliver leveret i følgende modstande: 4,5 kg, 6,8 kg, 9,1 kg, 11,3 kg og 13,6 kg. Hvis du søger et alsidigt træningsredskab som giver dig muligheder for nogle fede øvelser, så er denne elastic home trainer fra Bodylab et rigtig god bud.

Hvis du mangler inspiration til øvelser, så kan du på bodylabs hjemmeside finde inspiration til en workout med deres elastic home trainer.

Bodylab Ab Wheel

– Styrker din core
– Bløde skumhåndtag
– Træner flere forskellige muskelgrupper

I samarbejde med bodylab.dk


Et Ab Wheel er et træningsredskab, som bl.a. vil gøre din mavetræning noget mere varieret og udfordrende. Hjulet træner dog ikke kun dine abs, da øvelsen går i de fleste muskler i overkroppen som f.eks. bryst og arme. Hjulet hjælper dig med at træne din styrke og stabilitet i kroppen.

Bodylabs Ab Wheel er af høj kvalitet, da det kommer med et solidt og skridsikker gummihjul, som er udstyret med bløde skumhåndtag på hver side. Det bløde håndtag bidrager til god stabilitet og komfort, så du kan have fokus på at udføre øvelsen korrekt.

Det er et super simpelt redskab, som med korrekt udførsel helt sikker vil give dig mere styrke i kroppen. Det er ligeledes et redskab, som er super nemt at tage med på farten, da du nemt afmontere håndtagene, så hjulet nærmest ikke fylder noget.

Hvis du er i tvivl omkring hvorvidt du bruger hjulet korrekt, så viser Bodylab i linket herunder, hvordan du bruger hjulet til at træne din core.

Bodylab justerbare håndvægte

– Fem belastninger (3-25 kg)
– Indstilles nemt på drejehjulet
– Minirack til opbevaring medfølger

I samarbejde med bodylab.dk

Hvis du godt kunne tænke dig noget træningsudstyr til hjemmet, som giver dig enormt mange muligheder, så bør du i høj grad overveje at investere i nogle justerbare håndvægte. Vi anbefaler disse justerbare håndvægte fra bodylab, som giver dig fem forskellige belastninger.

Der findes enormt mange øvelser, som du kan lave med håndvægte, og hvis du ikke gider at fylde hele dit hjem med håndvægte i forskellige prisklasser, så kan justerbare håndvægte være en rigtig god investering. Håndvægtene kommer i en kompakt minirack, som gør det nemt at opbevare håndvægtene i hjemmet.

Håndvægten kan indstilles på fem forskellige belastninger, hvilket giver dig gode muligheder for at blive stærkere. Belastningerne er 3 kg, 8,5 kg, 14 kg, 19,5 kg og 25 kg. Du får derfor et sæt håndvægte, som giver dig gode muligheder for at vælge mellem forskellige vægtklasser.

Justerbare håndvægte giver dig et væld af muligheder i hjemmet, da du bl.a. kan træne bryst, biceps, ryg, ben osv. Det er ligeledes super nemt og ligetil at bruge produktet, da du blot drejer på håndvægtens greb for at justere kg.

De justerbare håndvægte fra Bodylab vil uden tvivl gøre din hjemmetræning mere alsidig, da de giver dig gode muligheder for at bygge flere øvelser på din rutine. Disse justerbare håndvægte fra Bodylab er til dig, som vil tage din hjemmetræning til næste niveau.

Nordic Fighter Multifunktionel Træningsbænk

– Giver mulighed for mange øvelser
– Vinkel kan justeres
– Beslag til fødder
– Maks belastning 250 kg

I samarbejde med apuls.dk


Træningsbænken er et rigtig godt træningsredskab til dig, som har investeret i håndvægte, da det giver mulighed for at lave rigtig mange forskellige øvelser. Vi anbefaler denne multifunktionelle træningsbænk fra Nordic Fighter, da prisen på bænken er yderst skarp sammenlignet med tilsvarende produkter.

Den multifunktionelle træningsbæng har en maks vægt belastningen på 250 kg, hvilket siger noget omkring produktets kvalitet. Træningsbænken er udstyret med beslag, så du kan sætte dine ben i spænd. Dette giver mulighed for bl.a. at træne mav med denne bænk.

Træningsbænken er et godt match med frivægt, da det giver dig mulighed for at lave både push- og pull øvelser. Du har mulighed for at justere bænkens vinkel, hvilket giver mulighed for at ramme rigtig mange forskellige muskler som f.eks. bryst og skulder.
 

Bodylab Speed Rope

– Sjippetov af høj kvalitet
– Længden kan indstilles til forskellige længder
– Tynd stålkerne
– God kilde til intens pulstræning

I samarbejde med bodylab.dk


Hvis du er træt af at løbe og cykle for at træne din cardio, så kunne det være, at du skulle overveje et sjippetov. Sjippetovet er et yderst undervurderet træningsudstyr, som faktisk gavner din krop på flere forskellige områder. Sjipning træner nemlig ikke kun din kondition men også din generelle styrke i kroppen, da du aktiverer enormt mange muskler i kroppen, når du sjipper.

Hvis du søger et redskab til en intens pulstræning, så kunne dette sjippetov fra Bodylab måske være svaret. Sjippetovet har en tynd stålkerne og kraftige metalhåndtag med ekstra godt greb, hvilket gør at tovet nemt kommer rundt.

Sjippetovet kan indstilles i forskellige længder, så du kan tilpasse sjippetovet til din højde. Træningsredskabet fylder nærmest ingenting, hvilket f.eks. gør det nemt at tage sjippetovet med på ferie. Hvis du søger et effektivt træningsredskab til cardio, som kan bruges nærmest alle steder, så anbefaler vi i høj grad dette sjippetov fra Bodylab.

Odin Olympic Bumper Plates Vægtstangssæt 50 kg

– Nubret overflade for godt greb
– Skift nemt mellem vægtskiver
– Holdbare Bumper Vægtskiver
– 220 cm lang

I samarbejde med apuls.dk


Et vægtstangssæt er et stykke yderst alsidigt træningsudstyr til hjemmet, da det giver mange muligheder for at lave flere og tungere øvelser. Et vægtstangssæt kan godt være en omkostningstung investering, men du kan ofte finde vægtstangssæt på tilbud inde hos vore samarbejdspartner apuls.dk

Vi anbefaler dette Odin Olympic Bumper Plates Vægtstangssæt på 50 kg, da det er et produkt af høj kvalitet, som giver dig rigtig mange muligheder. For blot at nævne nogle få øvelser, så kan du lave squats, lunges, dødløft, bænkpres og mange mange flere øvelser med et vægtstangssæt.

Vægtstangen er 220 cm, og så har den en nubret overflade, hvilket giver dig et godt greb omkring stangen. Du skifte nemt mellem de forskellige vægtskiver, som bliver holdt på plads vha en metalfjeder i begge sider af stangen. Skiverne er udstyret med en rustfri stålring i midten, hvilket gør, at skiverne nemt glider af og på.

Dette vægtstangssæt fra Odin indeholder bumper vægtskiver, som kan klare en større belastning end almindelige vægtskiver. Skiverne er belagt med gummi, hvilket gør, at disse skiver kan holde til rigtig meget. Hvis du vil tage din hjemmetræning til næste niveau, så anbefaler vi, at du anskaffer dig et vægtstangssæt.

Odin Pull Up Bar Dørribbe

– Perfekt til at styrke overkroppen
– Komfortabel mosgummi på grebsområder
– Monteres let i en døråbning
– Mosgummi skåner dørkarm

I samarbejde med apuls.dk


Hvis du søger et træningsredskab, som giver dig flere muligheder for at træne med din kropsvægt, så er en Pull Up bar et rigtig godt valg. Pull up baren giver dig sjovt nok mulighed for at lave pull ups, hvilket aktivere rigtig mange muskler i din overkrop. Du aktivere bl.a. musklerne i din ryg og dine arme.

Pull up bars kommer i mange forskellige varianter, da du både kan købe pull up bars til montering i dør, loft, væg eller et fritstående stativ. Du skal dog være sikker på at montere din pull up bar korrekt, så du ikke kommer til skade under din træning.

Hvis du har et ønske om at bygge en massiv overkrop, men du er kørt en smule træt i armbøjninger på gulvet, så kan en pull up bar være en rigtig god investering. Vi anbefaler en pull up bar til din hjemmetræning, men hvilken type der passer til dig hjem, det ved du nok bedst.

En dørribben som den herunder fra Odin passer dog ind i de fleste hjem, og så kommer ribben også til en stærk pris. Pull up baren monteres let i en døråbning, og den giver dig både mulighed for at holde dine håndled lige og skrå. Odin har sørget for at alle de områder på pull up baren som kommer i kontakt med dørkarmen er udstyret med mosgummi, så du ikke skrammer din bolig unødvendigt

Medicinbold

– Rage Balls
– Slammer Balls
– Forskellige vægtklasse (1-40 kg)
– Bidrager til en mere spændende træning

I samarbejde med apuls.dk



Medicinbolde er en god måde at øge belastningen på dine øvelser, eller hvis du ønsker at lave eksplosive øvelser. Der findes 2 forskellige former for medicinbolde, og det er vigtigt, at du har et kendskab til disse 2 kategorier, inden du investere penge i en medicinbold.

Der findes ‘Rage Balls’ og ‘Slammer Balls’. Slammer Balls er kendetegnet ved ikke at ‘bounce’, så den hopper ikke tilbage, når du kaster den i jorden. Rage Balls er kendetegnet ved at have en kraftig syning i den ene side, hvilket giver et fast og godt greb om bolden. Valg af kategori afhænger af, hvilke øvelser du ønsker at lave med din medicinbold.

Hvis du ikke skal kaste rundt med din medicinbold, så anbefaler vi, at du vælger en rage ball. Den giver dig et godt greb omkring bolden, hvilket kan være rart, hvis du er ny i træningsformen. Teknikken ved brug af de to forskellige former for medicinbolde er grundlæggende ens, og de ligner i høj grad også hinanden.

Medicinbolde kommer i mange forskellige vægtklasser, da du kan få bolde fra 1 kg til 20 + kg. Du kan få medicinbolde som vejer op til både 30 og 40 kilo, så du kan være sikker på, at der er en medicinbold, som passer til dit behov. Hvis du søger et simpelt træningsredskab, som kan gøre din hjemmetræning mere interessant, så bør du overveje en medicinbold.


Hvorfor har vi valgt disse produkter?

Vi har lavet en gennemgang af, hvilket træningsudstyr der er på markedet for at finde frem til, hvilke produkttyper, som vi gerne vil anbefale dig. Vi samarbejder med nogle af landets største virksomheder inden for træningsudstyr. Vi anbefaler disse produkter på baggrund af grundig research, men vores indlæg indeholder kun produkter fra vores partnere.

Indlægget indeholder en række forskellige produkter, som vi nøje har udvalgt til dig. Vi anbefaler produkterne med tanke på, at du skal få den bedste hjemmetræning. Derfor har vi også fokuseret på at finde træningsudstyr, så du kan styrke alle kroppens muskler.


Hjemmetræning VS Fitnesscenter

Selvom du højst sandsynligt finder mere udstyr i dit lokale fitnesscenter, så kan du være sikker på, at du kan opnå dine mål med hjemmetræning. Du skal måske nogle gange bare være en smule kreativ med dine øvelser, men om du vælger hjemmetræning eller et fitnesscenter, det handler i høj grad om, hvad du gerne vil opnå med din træning.
En af fordelene ved at vælge at købe hjemmetræningsudstyr i stedet for et abonnement til det lokale center er, at du slipper for at skulle betale penge for at træne hver måned. Træningsudstyret kan være dyrt i indkøb, men det er også kun en engangsbetaling, og derfor kan du på den lange bane spare penge ved at træne i hjemmet.

En anden fordel ved at vælge hjemmetræning er, at du ikke skal bruge tid på transport, når du skal træne. Dit træningscenter er dit eget hjem. Det gør det også let at ‘komme afsted’, og du kan nemmere springe fra og til, hvis der kommer noget i vejen. Der er ingen tvivl om, at hjemmetræning kan være mindst lige så effektivt som det lokale fitnesscenter.


Find inspiration til din hjemmetræning

Det kan være svært at finde inspiration til din hjemmetræning. Du ender sikkert tit med at lave de samme øvelser den ene gang efter den anden, og så kører du hurtigt træt i din hjemmetræning. Træningsudstyr kan gøre din hjemmetræning sjovere og mere alsidig, hvilket kan bidrage til, at du kan bibeholde din motivation til at træne.

Du kan ligeledes lave flere forskellige træningsrutiner, så du har nogle forskellige at vælge mellem, når du skal træne. Youtube er et rigtig godt sted at finde inspiration til din hjemmetræning, da der er rigtig mange som uploader træningsvideoer på platformen.

For at finde en workout til det specifikke træningsudstyr, som du har derhjemme, så kan du f.ek.s skrive navnet på dit træningsudstyr efterfulgt af ordet ‘workout’, Hvis du f.eks. ønsker at finde inspiration til din træning med kettlebells, så skriver du ‘kettlebell workout’ på Youtube, og så vil du kunne tilgå et hav af forskellige videoer, hvor du kan finde inspiration til din egen træning.


Videoen herunder er et eksempel på, hvad du kan finde, hvis du f.eks. søger på ‘kettlebell workout for beginners’ på Youtube.

Andre indlæg der kunne være interessante

Tidligere artikelTest af Sportsbuddy aktivitetsur – Vælg det rigtige aktivitetsur fra Sportsbuddy
Næste artikelCitybike herre test – Find den bedste citybike herre

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her