Sportsbuddy Vision V1 anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Velkommen til vores anmeldese af Sportsbuddy Vision V1, som er det mest populære aktivitetsur fra Sportsbuddy. Vi har testet og dets forskellige features på egen krop, og vi er nu klar til at dele vores oplevelse af uret med dig.


sportsbuddy vision v1 anmeldelse

Sportsbuddy Vision V1

Sportsbuddy Vision V1 har rigtig mange forskellige funktioner, og det giver indsigt i rigtig mange forskellige målinger. Uret kommer med en rem som er virkelig rar at have om håndleddet, og så fungerer urets touch skærm intet mindre end fremragende. Det firkantet ur fylder nærmest ikke noget på håndleddet, og vi glemmer faktisk nogle gange, at det er på håndleddet.

4,5/5 stjerner

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Specifikationer:

 • TFT Display
 • 1.05” skærm
 • Touch display
 • Vandtæt
 • 110 mAh batteri
 • Op til 7 dage batteritid
 • Veryfit app
 • Vejer 24 gram

Rig på funktioner trods lav pris

Hvis vi udelukkende kigger på urets funktioner, så kunne uret sagtens koste mange penge, men det er altså ikke tilfældet med Vision V1. Aktivitetsuret fra Sportsbuddy er yderst budgetvenligt, og det ligger i en prisklasse, hvor langt de fleste mennesker kan være med. Uret er ligeledes super holdbart og fyldt med fede specifikationer, som gør hele oplevelsen med uret virkelig god.

Aktivitetsuret giver dig rigtig mange muligheder for at måle på forskellige ting. Uret kan bl.a. måle din puls, og så har du også mulighed for at tracke din søvn. Vi synes rigtig godt om søvntrackeren, og det er en god funktion, som kan gøre dig klogere på din søvn. Søvntrackeren måler på din søvn vha. sensorer i uret, og så kan du tilgå den data gennem den medfølgende app (Veryfit Pro).

Vi har brugt søvntrackeren til at bliver klogere på vores søvnrytme, og vi synes virkelig godt om funktionen. Det er en god funktion, hvis du ønsker at optimere din søvn. Den kan f.eks. give et billede af hvor godt eller hvor ringe du sover, hvis du drikker eller spiser et eller andet i timerne op til at du skal sove.

Vision V1 er udstyret med rigtig mange forskellige funktioner, og vi vil ikke gå i dybden med dem alle i denne anmeldelse. Vi vil derimod fremhæve visse funktioner, som vi finder relevante og værdifulde. Uret har et ‘Find my device’ funktion, som kan få din mobile enhed til at sige en høj lyd, hvis du ikke kan finde den. Uret byder ligeledes også på ”Guidet vejrtrækning”, som hjælper med at få din krop til at slappe af.

Et aktivitetsur som hjælper dig med at opnå dine mål

vision v1 anmeldelse

Sportsbuddy Vision V1 er et aktivitetsur, som henvender sig til en stor målgruppe. Uanset om du er motionist, atlet eller bare gerne vil blive klogere på din aktivitet, så er dette ur noget for dig. Uret har funktionen ”Multi-sports mode”, hvor du kan vælge mellem mange forskellige sportsgrene. Vision V1 kommer også med ”Hjælp til aktivitet”, som er en funktion som minder dig om, at det snart er tid til at være aktiv igen. Det er en god funktion, som lige kan give det sidste skub op af sofaen.

Aktivitetsuret er udstyret med både skridttæller og kalorietæller, hvilket vi synes er yderste relevante funktioner, når du skal opnå dine fysiske mål. Skridttælleren er en essentiel funktion i et aktivitetsur, og vi synes at det er rart, at man altid lige har en oversigt over antal af skridt. Vi har ikke tracket kalorier, mens vi har testet uret, men vi synes at funktionen er yderst rar at have, hvis den information er vigtig for dit ultimative mål.

Vision V1 er også et godt ur til hverdagen

Udover at vi synes at Vision V1 er et fremragende ur til at måle fysisk aktivitet og ikke mindst søvn, så synes vi også at uret har nogle gode funktioner til hverdagen. Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige interfaces på uret, så du kan tilpasse det til dine præferencer. Uret kan også give notifikationer direkte på håndleddet, hvis du modtager en SMS eller et opkald. Funktioner som disse synes vi er virkelig lækre at have i hverdagen, da vi så slipper for at trække mobilen op af lommen for at tjekke notifikationer.

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Ultra let ur
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra rem
 • Søvntracker
 • Touch-skærm
 • Vandtæt
 • Notifikationer
 • Lav pris

Ulemper

 • Ingen indbygget GPS
 • Medfølgende app er på Engelsk


Sportstorvet anbefaler Vision V1

Konklusionen på denne test er, at vi i høj grad anbefaler Vision V1. Uret er yderst budgetvenligt, men der er ikke blevet gået på kompromis med mængden af funktioner. De mange forskellige funktioner gør at uret både egner sig godt til både fysisk aktivitet og ikke mindst til hverdagen.

De eneste ulemper ved dette ur er, at appen er på engelsk og at der ikke er indbygget GPS i uret. Dog kan uret bruge din telefons GPS, og så er det samtidig heller ikke noget man kan forvente af et ur i denne prisklasse. Alt i alt et fremragende aktivitetsur, som vi vil fortsætte med at bruge. 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan i videoen herover se Vision V1 in action. Videon er fra Sportsbuddy’ egen YouTube kanal.

I samarbejde med sportsbuddy.dk

Tidligere artikelSalomon Trailblazer 20 anmeldelse
Næste artikelSuperSox Grip Socks 2.0 anmeldelse

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her