Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Velkommen til denne guide, hvor vi vil give dig et overblik over aktivitetsure fra Sportsbuddy. Vi har kigget på markedet, og vi kan konkludere, at der er uendeligt mange muligheder, når man som forbruger skal ud og finde et aktivitetsur. Aktivitetsuret skal være med til holde din motivationen oppe, og give dig et overblik over dit samlede aktivitetsniveau.

Vi har i vores test samlet forskellige typer af aktivitetsure fra Sportsbuddy, som hver især opfylder nogle forskellige behov. Testen kigger udelukkede på aktivitetsure fra Sportsbuddy, og det er der en grund til.

Sportsbuddy er dansk Online-shop, som startede i 2017. De designer og forhandler produkter, som er til for at gøre sundhed sjovt. De har et mål om at gøre det at være sund både let og overskueligt. De arbejder ud fra 3 principper: De skal yde den bedste kundeservice, alle ordre skal leveres til tiden og de vil udelukkende designe og forhandle produkter af høj kvalitet. Sportsbuddy laver aktivitetsure af høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med.

Hvilke typer aktivitetsure har Sportsbuddy?

Guiden kigger på følgende typer af aktivitetsure:

  • Løbeure
  • Pulsur
  • Sportsur
  • Aktivitetsur til børn

Flere af aktivitetsurene i guiden går rent faktisk ind under flere af de ovenstående kategorier, hvilket vi vil komme ind på ved hver enkelt aktivitetsur. Når du skal ud og finde dit nye aktivitetsur, så er det vigtigt at du kender dine behov. Det er derfor vigtigt at du spørg dig selv: ”Hvad skal jeg bruge mit aktivitetsur til?”. Selvom at flere af aktivitetsurene indeholder flere af de ovenstående kategorier, så er der selvfølgelig forskel på et decideret pulsur og et løbeur. Vi vil derfor gennemgå de udvalgte ure fra Sportsbuddy, og så vil vi nederst i guiden anbefale hvilket ur, som passer til dig og dit behov.

Guiden kigger på følgende ure fra Sportsbuddy:

Sportsbuddy Vision Smart

– 14 sportsprogrammer
– Stor farveskærm med touch
– Ridsesikkert Gorilla glas
– Sportsur til hverdagsbrug

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Sportsbuddy Veryfit Smart er et digitalt armbåndsur, som er sprængfyldt med forskellige funktioner og sportsprogrammer. Veryfit Smart er et smartwatch, som samtidig med at være et ideelt til hverdagen, også indeholder skridttæller, tracker af kalorierforbrænding, søvntracker og pulsmåler. Som en lille bonus, så indeholder uret også vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser.

Sportsprogrammerne indeholder specialudviklede displays og funktioner til løb, cykling, trekking, yoga, eller fitness. Veryfit Smart indeholder i alt 14 forskellige sportsprogrammer, og mon ikke der er noget, som passer til dig.

Forskellen på aktivitetsure og smartwatches er ofte størrelsen, og det her tilfælde er ikke en undtagelse. Sportsbuddy Veryfit Smart har en stor og flot farveskærm, så du ligesom på de andre ure i Veryfit-kollektionen, har mulighed for at modtage notifikationer direkte på dit smartwatch. Du modtager notifikationer fra de mest brugte applikationer som f.eks. Messenger, instagram eller en god gammel SMS.

Skærmen er 1,3 tommer, og den indeholder både touch og farveskræm, så du kan let læse dine beskeder, uden at din smartphone skal op af lommen. Vertfit Smart giver dig også mulighed for at lægge på eller tage et opkald direkte på displayet. Det er også muligt at skifte til næste eller forrige sang og starte eller stoppe musikken på uret. Det foregår gennem en Bluetooth-forbindelse, som nemt kan parres med din smartphone.

Ligesom til den andre ure i Veryfit-kollektionen, så medfølger der også en app til dette ur. Appen giver dig bl.a. mulighed for at sætte dine egne og helt personlige mål. Du kan i løbet af dagen nemt følge med i udviklingen mod at nå dit mål, og du modtager faktisk en besked på uret, når du har nået dit mål.

Der er udviklet forskellige interfaces til uret, hvilket giver dig mulighed for at gøre uret endnu mere personligt. Uanset om du ønsker meget grafik eller et stilrent design, så kan Sportsbuddy hjælpe dig med opgaven. Der er udover mange interfaces også mulighed for at tilkøbe andre remme, så uret passer til dit outfit.

Veryfit Smart er et sportsur, som også er bygget til at holde til hverdagens stress. Uret er lavet i holdbare materialer, som gør uret vandtæt ned til 50 meter. Skærmen er lavet i et materiale, så sikrer dig mod ridser. Urkassen er lavet i rustfrit stål og stikker kun 12 millimeter ud fra armen. Uret har en batterilevetid på hele 10 dage efter brug, og når batteriet er løbet tør for strøm, så skal det kun oplade i 2,5 time for at holde i 10 dage mere.

Alt i alt, så får du et super funktionelt smartwatch/sportsur, som er sprængfyldt med fede specifikationer, som gør både din hverdag og din træning nemmere at overskue.

Se videoen herunder hvor Sportsbuddy viser, hvordan du opsætter Vision Smart:


Sportsbuddy Veryfit Sport

– Indbygget GPS
– Batteri i op til 15 dage
– Vand- og støvtæt
– Flere forskellige sportsprogrammer

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Sportsbuddy Veryfit Sport er et elegant og modstandsdygtigt Bluetooth sportsur, som snildt kunne blive din nye træningspartner. Uret indeholder sportsprogrammer til blandt andet løb, hiking og cykling. Uret giver dig mulighed for at få alle de nødvendige informationer på displayet, hvilket f.eks. indebærer distance, tidtagning og puls.

Uret er lavet i rustfrit stål og med bløde, udskiftelige gummiremme, der holder til det meste. Veryfit Sport har en 5ATM certificering, hvilket betyder, at uret er totalt støv- og vandtæt. Det betyder at du med god ro i maven kan benytte dig af uret, når du ude på en lang gå tur eller en lang cykeltur. Uret kommer med et indbygget elektronisk kompas, så du nemt kan orientere dig.

Urets GPS giver dig mulighed for at tracke dine træninger. Hvis GPS f.eks. er slået til, når du skal ud og løbe, så vil du kunne finde hele din rute, og hvordan du har klaret det på forskellige dele af ruten. Alt den data vil være tilgængelig i den applikation der medfølger, når du køber uret. Appen giver dig også mulighed for at finde andre relevante data, som kan være med til at forbedre din præstation.

I samme applikation er der også mulighed for at gøre uret mere personligt, da du har mulighed for at vælge forskellige interfaces. Du kan bl.a. vælge mellem hvilke informationer der skal fremgå på displayet. Det er også muligt at tilkøbe nye remme, så du kan få den farve, der passer til din stil.

Uret kan holde strøm i op til 15 dage, dog afhænger det af brug og indstillinger. Hvis du kun bruger uret som et almindelig armbåndsur, så kan det i standby-tilstand holde strøm i op til 40 dage. Veryfit Sport er et smartwatch med alle de fede funktioner fra Sportsbuddy’ aktivitetsure. Du får skridttæller, kalorieforbrænder, puls, dato og tid. Samtidig så giver uret dig også mulighed for at modtage notifikationer direkte på displayet, hvilket gør at du kan bruge dit ure til meget mere end blot sport.

Alt i alt, så du et mege fedt sportsur, som er den helt perfekte træningsmakker. Du får et yderst holdbart sportsur, som indeholder alle de fede features, som også gør det til et fedt ur i hverdagen.

Sportsbuddy Vision V1

– Måler puls, søvn og aktivitet
– IFORMs træningsfavorit
– Batterilevetid 5 – 10 dage

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Sportsbuddy Vision V1 er sportsbuddys bestseller, og det kan man godt forstå, når man dykker ned i specifikationerne. Vision V1 har nemlig et stort udvalg af funktioner, som er pakket ind i et lille design. Med Vision V1 får du et vandtæt aktivitetsur med skridttæller og pulsmåler. Vision V1 er udstyret med et lille display, som gør at du kan følge med i din aktivitet i løbet af dagen.

Hvis du køber Vision V1, så medfølger der en app, som giver dig et komplet over din aktivitet. Du kan også sætte mål på appen, som uret vil holde dig op på i løbet af dagen. Når du har connected dit aktivitetsur med appen, så er det også muligt at modtage notifikationer fra mobilen direkte på håndleddet. Hvilket blot er en af mange funktioner i den medfølgende app.

Sportsbuddy Vision V1 er på mange måder den helt perfekte træningsmakker. Du har med dette aktivitetsur mulighed for at starte et træningspas, som giver dig data mens du træner. Du kan bl.a. se tid, kalorier forbrændt og puls, så du hele tiden er i kontrol over din træning. Med Vision V1 har du også mulighed for at følge med i antal skridt og forbrændt kalorier i løbet af en helt normal dag, da displayet hurtigt giver dig et overblik over disse ting.

Den medfølgende app har mange funktioner, som kan hjælpe med at skabe en sundere livsstil. En af disse funktioner er muligheden for at tracke din søvn. Du kan vælge at sove med dit Vision V1 aktivitetsur om natten, og så vil den tracke din søvn. Du kan med den medfølgende app se hvor godt eller dårligt du har sovet, så du kan komme i fuld kontrol over din søvn.

Sportsbuddy har sørget for et godt batteri, som kan holde i op til 5-10 dage afhængig af brug. Det tager ligeledes kun 2 timer at lade uret op, så du hurtigt kan få det tilbage om håndleddet. Vi anbefaler i høj grad dette ur, da du får en masse virkelig lækre specifikationer, som du ikke finder hos ure i samme prisklasse. Hvis du søger en pålideligt kilde til data omkring din hverdag, træning og søvn, så bør du prøve Sportsbuddy Vision V1.

Se videoen herunder hvor sportsbuddy viser, hvordan du opsætter Vision V1:


Sportsbuddy Veryfit Nordic

– 12 sportsprogrammer
– Optisk pulsmåler
– 3 dages vejrudsigt på displayet

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Sportsbuddy Veryfit Nordic er det ultimative aktivitetsur, som byder på en masse funktioner. Veryfit Nordic tracker dine skridt og forbrændte kalorier i løbet af dagen, og den fortæller dig også hvis du har siddet lidt for længe ned. Der følger en app med til Veryfit Nordic, hvor du kan opstille dine aktivitetsmål for dagen. Appen og uret snakker sammen, når du har tilsluttet de to enheder med Bluetooth.

Inden vi kommer til hvordan Veryfit Nordic kan være en hjælpende hånd til at opnå dine fysiske mål, så vil vi lige snakke om funktionaliteten omkring dette aktivitetsur. Vha. appen kan du slå notifikationer til de ønskede applikationer, så du kan få dine notifikationer direkte på håndleddet. Det giver en masse funktionalitet, da du kan modtage opkald, SMS og endda messenger beskeder direkte på de store runde display. Du kan ligeledes følge med i vejrprognoser på det flotte display.

Veryfit Nordic er det ultimative aktivitetsur fra Sportsbuddy, da du får 12 forskellige sportsprogrammer direkte på håndleddet. Du kan vælge alt fra yoga til løb, så du modtager præcis den information du har brug for under din træning. Uret har en optisk pulsmåler, som sidder på bagsiden af uret. Så når uret sidder på dit håndled, så kan du altid få en præcis måling af din puls. Det kan være meget givende, når du f.eks. træner intervalløb.

Du skal ikke være bange for at dit Veryfit Nordic bryder sammen, da uret har en 5ATM-certificering. Det betyder, at alle materialer i uret er holdbare, vand og støvtætte, så du kan trygt give den fuld gas med Veryfit Nordic om håndleddet. Sportsbuddy har gjort det muligt at gøre Veryfit Nordic meget personlig, da uret har udskiftelige gummiremme i flere forskellige farver. Du kan også personliggøre urets display, så det passer til din personlighed.

Sportsbuddy har sørget for at Veryfit Nordic kan holde strøm i op til 15 dage, og du kan lade uret fuldt op på under 2 timer. Så hvis du søger et aktivitetsur med en masse funktioner, som kan være med til at styrke din motivation, så er Veryfit Nordic det perfekte valg.

Sportsbuddy Veryfit Kids

– Opsæt daglige mål
– Track skridt og kalorier
– Vandtæt og holdbart design

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Børnene skal selvfølgelig ikke snydes, for Sportsbuddy har også lavet et ur til de små. Sportsbuddy Veryfit Kids giver både forældre og barn muligheden for at følge med i barnets daglige aktivitet. Aktivitetsuret måler skridt og kalorier, hvilket skal hjælp med at følge med i den daglige aktivitet.

Sundhedstyrelsen anbefaler at børn bevæger sig i mindst 60 minutter i dagen, og gennem en undersøgelse er der fundet ud af, at hvert 7 barn ikke bevæger sig nok hver dag. Veryfit Kids skal være med til at motivere dit barn til at bevæge sig mere. Hvis dit barn har lidt svært ved at komme op og i gang, så kunne nogle realiste og sunde mål, måske være med til at motivere barnet til at bevæge sig mere.

Ligesom andre aktivitetsure i Veryfit-kollektionen, så medfølger der en app, som gør det nemt at sætte mål. Barnet kunne i samarbejde med en forældre opstille mål for hvor mange skridt, der skal gåes hver dag. Når barnet opnår målet, så vil uret vibrere og der vil komme en lille pokal frem på displayet.

Veryfit Kids er et ur, som er lavet af holdbare materialer. Uret er vandtæt, og kan holde til selv de sjoveste lege. Uret er simpelt og slangt, så det ikke kommer i vejen for barnet leg. Uret er udstyret med en blød gummirem, som ikke er til gene for barnets håndled. Remmen kan spændes ind, så det passer til børn fra 4-12 år.

Batteriet kan holde i op til 7 dage, hvilket gør at barnet ikke skal tage uret af hver dag. Når batteriet er dødt, så tager det kun 1-2 timer at lade uret fuldt op igen, hvilket klares via en adapter eller USB-port i en computer.

Alt i alt, så kommer Sportsbuddy her med et ur til børn, som kan være med til at hjælpe dem til en sundere hverdag.

Se videoen herunder hvor sportsbuddy viser, hvordan du opsætter Veryfit Kids:


Hvad er et aktivitetsur?

Et aktivitetsur er mere eller mindre det samme som et fitness ur, fitness armbånd eller aktivitetsmåler, og er blevet til for at hjælpe forbrugerne med at få et overblik over deres daglige aktivitet.

Aktivitetsuret adskiller sig fra et almindeligt ur, da det indeholder mange funktioner, som giver dig data omkring din aktivitet. Et aktivitetsur er for de fleste en overkommelig investering, som skal hjælpe til at få et sundere og bedre liv. Generelt for aktivitetsure så måler de aktiviteter som skridt, forbrændte kalorier og søvn. Det er alle forholdsvis simple målinger, og derfor kan de fleste aktivitetsure også holde strøm i rigtigt lang tid.

Som oftest så er et aktivitetsur lille og diskret, hvilket giver dem et mere hverdagslook end et sportslook. De er oftest små og behagelige at have på, så du kan holde ud at have det på hele dagen.

Hvorfor skal jeg have et aktivitetsur?

Der kan være flere grunde til at du skal ud og anskaffe dig et aktivitetsur. En af grundene kunne være at du ønsker at optimere din hverdag, så den bliver mere struktureret og aktiv. Du går måske med et ønske om at tabe dig nogle kilo? Her vil et aktivitetsur være en god hjælp, så du kan holde øje med bl.a. hvor mange kalorier du forbrænder i løbet af en dag.

Aktivitetsuret kan også være til dig, som allerede er meget aktiv og lever et sundt liv. Du savner måske nogle tal, som beskriver hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag. Udover at være et godt værktøj til at få et overblik over dit aktivitetsniveau, så er et aktivitetsur også praktisk. De giver dig mulighed for at holde øje med klokken i løbet af dagen, samtidig med at nogle modeller også kan modtage notifikationer og sætte alarmer, så du ikke glemmer en aftale.

Hvad er vigtigt for et godt aktivitetsur?

Når du skal ud og købe et aktivitetsur, så er det vigtigt at du køber et godt aktivitetsur som har de ønskede funktioner. Det er dog ikke altid nok, da urene kommer i mange forskellige prisklasser, findes der derfor også god og dårlig kvalitet.

Hvis du blot ønsker at tælle dine skridt, så kan det tit godt give mening at finde det billigste produkt på markedet. Ønsker du modsat at få meget præcis information omkring din kalorieforbrænding og din søvn, så giver det billigste produkt på markedet oftest ikke mening. For at få den præcise data du ønsker, så vil det give mere mening at betale lidt ekstra penge for et bedre produkt, som kan give dig gode informationer om din aktiviteter.

Hvad er dine mål?

Det er vigtigt at du anskaffer dig et aktivitetsur, som kan hjælpe dig med at opnå dine individuelle mål. Aktivitetsuret giver dig data i form af tal, som beskriver dit aktivitetsniveau.

Målet med at anskaffe sig et aktivitetsur kan variere meget, og derfor er markedet også så stort, at der er ure til alle behov. Hvis dit mål blot er at få en mere struktureret hverdag, hvor du har fokus på dine skridt og hvor godt du sover om natten, så er det ikke nødvendigt at købe et dyrt ur med alt for mange specifikationer.

Hvis dit mål er at tabe dig, og vil du have mere styr på din kost? Så vil det være en god ide at få et aktivitetsur, som giver dig data om din kalorieforbrænding. Det vil give dig et billede af om du er forbrænder nok kalorier, eller om du måske bare indtager for mange kalorier, og derfor ikke kan nå at forbrænde dem igen.

Der kan være mange andre mål med at anskaffe sig et aktivitetsur, men fælles for disse mål må være at du ønsker at få data omkring dit aktivitetsniveau.

Hvilket Sportsbuddy aktivitetsur skal jeg have?

Du er nu blevet præsenteret for nogle af de aktivitetsure, som Sportsbuddy udbyder, men hvad for et skal du købe? Du skal finde ud af hvad dit behov er, og hvilke funktioner som er nødvendige for at opfylde det. Vi har undersøgt en masse om de enkelte ure fra Veryfit-kollektionen, og kan konkludere at de alle hver især har noget at byde på.

Sportsbuddy Veryfit Smart

Sportsbuddy har med deres Veryfit Smart lavet et aktivitetsur, som egentlig også er et smartwatch. Du får her det klassiske Smartwatch look kombineret med alle de fede funktioner, som du finder i et aktivitetsur. Hvis du ønsker et aktivitetsur, som også er funktionelt i hverdagen, så skal du købe Veryfit Smart.

Sportsbuddy Veryfit Sport

Veryfit Sport er ideelt til dig, som er meget aktiv, og gerne vil have en masse information omkring dine træninger. Veryfit Sport kommer med GPS, som gør at du kan tracke dine sessions yderest præcist. Hvis du er meget aktiv i din hverdag, og du gerne vil have præcise data på din aktivitet, så skal du anskaffe dig et Sportsbuddy Veryfit Sport.

Sportsbuddy Veryfit Kids

Selvfølgelig skal børnene ikke snydes, og Sportsbuddy har med deres Veryfit Kids lavet et ur til børn i alderen 4-12 år. Uret vil være en god løsning, hvis dit barn måske har lidt svært ved at komme op af sofaen og være aktiv. Du kan sammen med dit barn sætte nogle sjove mål for barnets aktivitetsniveau, som kan være med til at bidrage til en sundere hverdag.

Sportstorvet håber, at vi med denne guide har givet dig viden om nogle af aktivitetsurene fra Sportsbuddy. Det er vores mål, at du finder et aktivitetsur af høj kvalitet, samtidig med at du ikke skal betale en bondegård for det. Veryfit-kollektionen fra Sportsbuddy har helt sikkert et ur, som passer til dit behov.

Tidligere artikelGrip Socks test – Guide til de bedste Grip Socks
Næste artikelDen ultimative hjemmetræning – Liste over træningsudstyr til hjemmetræning

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her