Salomon Trailblazer 20 anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Salomon Trailblazer 20 liter er blevet testet, og vi er nu klar med en anmeldelse. En rygsæk er yderst god at have i mange forskellige sammenhænge, så vi let kan have vores ting med rundt til forskellige aktiviteter. Det kan både være til arbejde, sport, en overnatning eller noget helt fjerde. Det er vigtigt med en god og solid rygsæk, som kan rumme alt det nødvendige, og det mener vi at Salomon Trailblazer 20 Liter kan.


Salomon Trailblazer 20 Liter

Salomon er en fransk virksomhed som stammer tilbage fra 1947, og i dag er Salomon ejet af Adidas. Salomon producerer sportsudstyr, og de er bagmændene bag denne lækre Trailblazer rygsæk. Rygsækken fås i 3 forskellige varianter: 10 liter, 20 liter og 30 liter. Vi har testet 20 liter modellen, og vi kan allerede nu afsløre, at vi synes det er en virkelig god og solid rygsæk, som kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge.

5/5 stjerner

I samarbejde med billigsport24.dk


Specifikationer:

 • Vejer: 414 gram
 • Volumen: 20 liter
 • 1 toplomme
 • 1 lomme foran
 • 2 sidelommer
 • Organizor
 • Polstring i skulderremme og ryg
 • Bælte med lille lynlåslomme

Perfekt rygsæk til mange forskellige aktiviteter

Salomon Trailblazer har nogle rigtig gode opbevaringsmuligheder, hvilket gør, at rygsækken egner sig godt til mange forskellige aktiviteter. Vi har både benyttet tasken til fodboldtræning, fodboldkamp, weekendrygsæk, løberygsæk, skirygsæk og skoletaske. Den er altså blevet brugt til rigtig mange forskellige formål, hvilket er en af rygsækken store fordele. Den har et flot design samtidig med, at den også har gode opbevaringsmuligheder, og det synes vi gør rygsækken meget alsidig.

Vi har også benyttet rygsækken i regnvejr, og vi har endnu ikke oplevet, at vores ting i rygsækken er blevet våde efter den har været med ude i regnvejret. Rygsækken er blevet brugt i over 1 år, og der har endnu ikke været problemer med tasken. Den er hverken gået op i syningerne eller drillet på andre måder, så den må siges at være yderst holdbar.

Rygsækken har mange forskellige lommer. Der er både lommer til værdigenstande, lommer til vandflasker og en organizor indeni, hvor der f.eks. kan være en computer. Den lomme er tilpasset til et væskesystem, som vi endnu ikke har prøvet af. Det ser umildbart ud til at være super nemt at montere, så du har super nem adgang til vand, når du f.eks. cykler eller vandrer.

Gode muligheder for tilpasning

Trailblazer 20 liter er virkelig rar at have på, da den er polstret på skuldre og ryg med 3D Air Mesh ventilerende polstring. Det gør at rygsækken er super dejlig at have på, også selvom at der er en del kilo læsset på. Ydermere er der gode muligheder for at tilpasse rygsækken, så den passer helt perfekt til lige netop dig.

Rygsækken kan strammes helt perfekt til, så den ikke sidder og irritere, når du f.eks. skal cykle, vandre eller måske ligefrem løbe med rygsækken på. De gode muligheder for tilpasning gør, at rygsækken følger dine bevægelser, så du ikke får irriteret hud på ryggen og skuldre. Vi synes aldrig det bliver en suveræn oplevelse at løbe med en rygsæk på, men med Trailblazer 20 bliver det trods alt tåleligt.

Fordele

 • Gode opbevaringsmuligheder
 • Muligheder for perfekt tilpasning
 • Tilpasset til væskesystem
 • Let rygsæk
 • God polstring ved skuldre og ryg
 • God pris
 • God holdbarhed

Ulemper

 • Ikke så meget plads som 30 liter modellen


Sportstorvet anbefaler Salomon Trailblazer 20 Liter

Hvis du er på udkig efter en alsidig rygsæk, som du kan bruge i mange forskellige sammenhænge, så bør du bestemt overveje denne rygsæk. Vi anbefaler i høj grad Salomon Trailblazer 20 lite, da den har enormt meget at byde på. Den er efter vores mening både flot og praktisk, og så har den en god volumen. Det har resulteret i at vi giver den 5 ud af 5 stjerner, og vi har virkelig svært ved at finde ulemper ved denne rygsæk.

I samarbejde med billigsport24.dk

Tidligere artikelBeurer FM90 anmeldelse
Næste artikelSportsbuddy Vision V1 anmeldelse

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her