Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Hvis du er på udkig efter den bedste dame citybike, så er du kommet til det rette sted. Det kan være svært at finde den rette cykel, da der findes rigtig mange forskellige citybikes til damer. Vi har derfor lavet denne citybike dame test, hvor vi har fundet frem til de bedste citybikes til damer.

Vi har på baggrund af en række faktorer fundet frem til de bedste dame citybikes på markedet og samlet dem i denne guide. Vi kommer bl.a. ind på hvilken dame citybike, der er bedst i test, og hvordan du vælger den bedste citybike. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan blive klogere på, hvilken citybike der kan opfylde dine behov.

Du kan trygt købe din kommende cykel på nettet

Internethandlen er vokset markant gennem de sidste mange år, og forbrugerne er efterhånden blevet yderst trygge ved at handle på nettet. Det gælder også ved køb af de lidt mere omkostningstunge produkter som f.eks. cykler er, og der er heller ikke noget at være bange for. Du kan nemlig trygt købe din næste cykel online uden at skulle bekymre dig om du egentlig kan passe cyklen, og du slipper også for at samle den.

Cyklerne på denne liste over de bedste dame citybikes er nemlig 100% samlet ved levering, og du skal derfor ikke bøvle med at sætte kæde på, montere hjul, bremser, ringeklok osv. Cyklen bliver pakket grundigt ind, så den ikke kommer til skade under fragten.

Du skal heller ikke være bange for at du ikke kan passe din cykel, da alle vores samarbejdspartnere har størrelsesguides på deres sider. Du kan derfor nemt finde den helt perfekte størrelse cykel, så den passer til din højde.

Bedste dame citybike til under 10.000 kr.

Kildemoes Logic Hyper Dame – 2022

– Aluminiumsstel
– Shimano Nexus 7 indvendige gear
– Rullebremser
– Kræver minimal vedligehold

I samarbejde med cykelexperten.dk

Kildemoes Logic Hyper er en sporty dame citybike, som kommer til en yderst fornuftig pris. Citybiken kommer fra det anerkendte Kildemoes, som er et dansk brand, der er kendt for at lave cykler af høj kvalitet. Logic Hyper er ikke nogen undtagelse, da du her virkelig får en rigtig god citybike.

Logic Hyper kommer med det velkendte stel af aluminium, som sikrer at cyklen holder mange år ud i fremtiden. Cyklen er designet med henblik på at give føreren en fremadrettet kørestilling, så du let suser forbi trafikken eller tilbagelægger den ene kilometer landevej efter den anden.

Kildemoes har sørget for at Logic Hyper kræver minimal vedligehold, da den er udstyret med indvendige gear og rullebremser. Geargruppen hedder Shimano Nexus og den giver cyklen 7 gear. De 7 gear egner sig super god til hverdagsbrug eller en tur på landevejen i ny og næ.

Cyklen kommer med smalle dæk, som er udstyret med punkteringshæmmende indlæg, hvilket mindsker risikoen for en irriterende punktering. Logic Hyper fra Kildemoes vejer kun 11.8 kg, og så passer den perfekt til dig som ønsker en citybike af høj kvalitet, som kræver minimal vedligehold.


MBK Airborn Dame – 2022

– Solidt aluminiumsstel
– Shimano 8 udvendige gear
– Hydrauliske skivebremser
– Panaracer Antipuncture dæk

I samarbejde med cykelexperten.dk

MBK Airborn er en fremragende allround cykel, som egner sig rigtig godt til at blive brugt hele året rundt. Det er en hybrid cykel, som har lidt af hvert i sig. Denne model kombinerer nemlig egenskaberne fra en gavelcykel med komforten fra en sporty cykel.

Som næsten alle andre cykler i denne prisklasse, så kommer MBK Airborn med et aluminiumsstel, hvilket gør cyklen yderst solid. Cyklen kommer med 8 udvendige gear fra Shimano, hvilket gør denne cykel velegnet til fritid, motion og sport. De udvendige gear er super lette, og så skifter de lynhurtigt.

MBK har udstyret Airborn med brede dæk, hvilket sikrer et fast greb uanset underlag. Cyklen kommer ligeledes med hydrauliske skivebremser fra Shimano, hvilket gør at cyklen kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge.

Den alsidige Airborn kommer med ‘Antipuncture’ dæk fra Panaracer, hvilket gør at cyklen også egner sig super godt til det rå og ujævne underlag. Airborn er en klasse allround cykel af høj kvalitet, som egner sig rigtig godt til dig, der leder efter en alsidig cykelCenturion Ultimate Dame – 2022

– Aluminiumsstel
– Rullebremser
– Shimano 7 indvendige gear
– Minimal vedligehold

I samarbejde med cykelexperten.dk


Centurion Ultimate er en dame citybike, som er lavet med fokus på komfort og fart. Cyklen kommer i en rigtig fin prisklasse, hvor langt de fleste kan være med. Danske Centurion designer og producerer cykler af høj kvalitet, og Centurion Ultimate er ikke nogen undtagelse.

Ultimate er en dame citybike, som egner sig virkelig godt til hverdagsbrug. Centurion har udstyret citybiken med komponenter af høj kvalitet, som mere eller mindre gør denne cykel vedligeholdelsesfri. Derfor kommer Ultimate bl.a. med indvendige gear og rullebremser, så du blot skal fokusere på at komme op på cyklen og afsted.

Citybiken har det velkendte stel af aluminium, så du har en solid cykel mange år ud i fremtiden. Cyklen vejer sølle 13.8 kg, og så er den udstyret med 7 indvendige gear fra Shimano. De 7 gear er mere end rigeligt til hverdagsbrug, og også nok til en længere tur på landevejen.

Hvis du er typen, som helst ikke gider brug tid på vedligehold, så bør du helt klart overveje Centurion Ultimate. Den lave vægt kombineret med stærke komponenter gør, at denne næsten vedligeholdelsesfrie cykel egner sig super godt til hverdagen.


Specialized Sirrus 2.0 EQ ST – 2022

– Let og stærk aluminiumsramme
– 2×8-speed Shimano geargruppe
– Promax hydrauliske skivebremser
– Dynamolygter, bagagebærer, skærme og støtteben

I samarbejde med cykler.dk

Specialized Sirrus 2.0 EQ ST er en hurtig og funktionel citybike, som kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge. EQ står for ‘Equipped’, hvilket betyder, at der medfølger udstyr sammen med denne citybike fra Specialized. Der medfølger dynamolygter, bagagebærer, skærme og støtteben.

Sirrus 2.0 EQ ST er bygget op omkring en let og stærk aluminiumsramme, som er lavet med den klassiske lave indstigning til damer. Cyklen er designet til en oprejst kørestilling, så du belaster din overkrop minimalt, når du er ude og cykle.

Citybiken kommer med en 2×8-speed Shimano geargruppe, så du nemt kan forcere stejle stigninger og få fart på cyklen. Du vil aldrig komme til at mangle et gear, når du cykler rundt i byen. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser ved navn Promax F1, så du altid kan stole på dine bremser.

Hvis du vælger du vælger denne citybike fra Specialized, så får du en 100% samlet citybike inkl. udstyr, så du kan tage den i brug med det samme. Sirrus 2.0 EQ ST er en super alsidig citybike, som er et fremragende allround transportmiddel. Uanset om der skal købes ind, om børnene skal hentes, eller du skal ud på en længere landevejstur, så er Specialized Sirrus 2.0 EQ ST klar til at få dig sikkert og hurtigt frem.

Cube SL Road Dame – 2022

– Let og stærkt aluminiumsstel
– 2×8 Shimano geargruppe
– Hydrauliske skivebremser
– Carbon forgaffel

I samarbejde med cykler.dk

Cube SL Road er først og fremmest en dame gravelbike, som egner sig rigtig godt til mange forskellige formål. SL Road er tysk kvalitet, og hvis du er på udkig efter en allround cykel, så bør du klart overveje om dette er din næste cykel.

Cyklen kommer med et let og stærkt aluminiumsstel, som Cube har kombineret med en carbon forgaffel. Carbon forgaflen gør at SL Road egner sig til ture på ujævnt underlag, da de nemt absorbere de bump, som du utvivlsomt vil møde på ruten. Cyklen kommer ligeledes med brede og solide dæk, som sikrer at du altid har optimal kontakt med underlaget.

SL Road egner sig både godt til hverdagsbrug og længere ture i den danske natur, og her vil du uden tvivl møde stigninger. Cube har derfor udstyret denne cykel med 2×8 effektive Shimano gear, så du altid kan finde et passende gear. Du kan roligt tage en tur på cyklen selvom vejret viser tænder, da SL Road kommer med hydrauliske skivebremser.

Cyklen er den perfekte cykel i mange forskellige sammenhænge, da du også kan få monteret både skærme og kurv, så du kan bruge den til at pendle. Cube SL Road til damer er en alsidig cykel, som består af komponenter af virkelig høj kvalitet.


Trek FX 2 Disc Equipped Stagger – 2022

– Aluminiumsstel
– 2×9-speed Shimano geargruppe
– Hydrauliske skivebremser
– Skærme, bagagebærer og lygter

I samarbejde med cykler.dk


Trek FX 2 Disc Equipped Stagger er en hybrid cykel, som kombinerer det bedste fra en mountainbike og en landevejscykel. En hybrid cykel som denne fra Trek egner sig super godt til dig, som leder efter en cykel til at pendle, men som samtidig også skal kunne klare det ujævne underlag.

Citybiken er bygget op omkring en aluminiumsramme med indvendig kabelføring, som er lavet med lav indstigning. Det er vigtigt at have en sund kørestilling, og derfor har Trek givet denne cykel et fladt styr, hvilket gør kørestillingen mere oprejst.

Der er rig mulighed for at få Trek FX 2 Disc op i fart, da du får en 2×9-speed Shimano geargruppe, som giver dig ufattelig mange gear at vælge mellem. Cyklen egner sig derfor godt til ture i udfordrende terræn, hvor en stor geargrupper er at foretrække. Trek har udstyret cyklen men hydrauliske skivebremser, så du altid kan stole på dine bremser.

Trek har sørget for at denne cykel er ‘Equipped’, hvilket betyder at der medfølger udstyr. Med i prisen medfølger skærme, bagagebærer og lygter, så du kan komme afsted med det samme. Trek FX 2 kommer er en hybrid cykel, som er bygget på komponenter af høj kvalitet, og så kommer den til en virkelig fornuftig pris.


Batavus Stratos

– Aluminiumsramme
– Rullebremser
– 7 indvendige gear fra Nexus
– Miljøvenlig lakering

I samarbejde med cykler.dk


Batavus Stratos er en citybike, som kombinerer sportscyklens lethed og hurtighed med den klassiske cykels kvalitet og minimale vedligeholdelse. Citybiken kommer fra den anerkendte hollandske producent Batavus, som er kendt for at lave bund solide cykler, der holder mange år ud i fremtiden.

Cyklen er bygget op omkring en aluminiumsramme, som er designet med den klassiske lave indstigning. Stratus kommer med rullebremse, hvilket bidrager til at denne citybike kræver minimal vedligehold. Rullebremsen bremser effektivt, selvom vejret viser sig fra sin kedelige side.

Stratos kommer med 7 indvendige gear fra Nexus, hvilket egner sig super godt til hverdagsbrug. Cyklen kommer i 2 forskellige højkvalitetslak, som begge er baseret på vand. Batavus producerer nemlig deres cykler med tanke på at skåne miljøet mest muligt.

Hvis du er på udkig efter en en let og velkørende hverdagscykel, som samtidig har et flot og elegant design, så er Batavus Stratos et rigtig fornuftigt valg. Cyklen kommer til en yderst fornuftig pris, og så leveres den 100% samlet, så du kan tage cyklen i brug med det samme


Batavus Stratos Royale

– Aluminiumsstel
– Bæltetræk og Rullebremser
– Miljøvenlig lakering
– Lygter, bagagebærer, skærme og kædeskærm

I samarbejde med cykler.dk


Batavus Stratos Royal er en klimavenlig citybike, der holder mange år ud i fremtiden. Batavus har sørget for at der medfølger udstyr, hvis du vælger denne citybike. Der medfølger lygter, bagagebærer, skærme og kædeskærm, hvilket betyder, at du hurtigt kan tage cyklen i brug.

Stratos Royal kræver minimal vedligehold, da den både kommer med rullebremse og bælte-træk. Citybiken har derfor ikke en traditionel kæde, hvilket betyder mindre vedligehold og mere effektivt træk. Stratos Royal er bygget op omkring en solid aluminiumsramme, hvilket bidrager til en lang levetid.

Citybiken har en moderne og stilrent look, og så er den produceret med henblik på at skåne miljøet mest muligt. Cyklen, som er udstyret med 7 indvendige gear fra Nexus, er nemlig blevet lakeret med lak, som er baseret på vand. Batavus har designet cyklen specielt til det danske vejr, så du kan være sikker på, at du har en god cykel mange år ud i fremtiden.

Stratos Royal egner sig super godt til hverdagsbrug, hvor du vil blive glad for det solide og praktiske bagagebærer. Her kan der bl.a. monteres et barnesæde, som gør cyklen endnu mere alsidig. Denne citybike kombinerer det klassiske og sporty, og så er den opbygget af komponenter, som kræver minimal vedligehold.

Kildemoes Logic Adventure

– Stærk og let aluminiumsramme
– 7 indvendige gear fra Shimano
– Rullebremser
– Minimal vedligeholdelse

I samarbejde med cykelexperten.dk


Kildemoes Logic Adventure er en sporty citybike, som har et let og elegant udtryk. Cyklen kommer fra det velkendte danske brand Kildemoes, som er kendt for designe og producere cykler af høj kvalitet. Hvis du søger en solid dame citybike til hverdagsbrug, så skal du læse med her.

Logic Adventure er lavet på en aluminiumsramme, og så er forgaflen også lavet af aluminium. Det stærke og lette materiale gør, at denne citybike vil holde mange år ud i fremtiden. Citybiken er designet med henblik på at give dig en fremadrettet kørestilling, som kombineret med cyklens smalle dæk giver dig de bedste forudsætninger for at cykle hurtigt.

Citybiken er udstyret med 7 indvendige gear fra Shimano, hvilket er mere end rigeligt til hverdagsbrug. De indvendige gear kombineret med rullebremser gør, at denne cykel kræver minimal vedligehold, så du kan bruge din dyrebare tid på andet end vedligehold af din cykel.

Kildemoes har ligeledes sørget for at denne cykel kommer med punkteringshæmmende indlæg i dækkene, hvilket mindsker risikoen for en træls punktering. Hvis du søger en citybike af høj kvalitet, som også kan bruges til en længere tur på landevejen, så er Kildemoes Logic Adventure et rigtig god bud på din næste cykel.

Bedste dame citybike til under 15.000 kr.

Specialized Sirrus 3.0 EQ ST – 2022

– Aluminiumsstel
– 2×10-speed Shimano geargruppe
– Tektro hydrauliske skivebremser
– Bagagebærer, skærme og dynamolygter

I samarbejde med cykler.dk


Specialized Sirrus 3.0 EQ ST er en bundsolid dame citybike, og så er der udstyr indkluderet i prisen. Denne model fra Specialized er nemlig en ‘EQ’ model, som står for equipped. Det betyder at der medfølger bagagebærer, skærme og dynamolygter, hvis du vælger denne citybike.

Cyklen er bygget op omkring en let og stærk aluminiumsramme med indvendig kabelføring. Det betyder mindre vedligehold, og så giver det cyklen et flot og helstøbt look. Specialized har udstyret denne citybike med hydrauliske skivebremser fra Tektro, så du kan være sikker på, at du altid har god bremsekraft.

Sirrus 3.0 EQ ST er en super alsidig cykel, som performer godt i rigtig mange forskellige sammenhænge. Citybiken kommer med en 2×10 geargruppe fra Shimano, så du kan altid finde et passende gear. Det store geargruppe gør, at du let kan forcere stejle stigninger og komme frem i modvind.

Hvis du er på udkig efter en bundsolid og alsidig citybike, så er Sirrus 3.0 et rigtig fornuftigt valg. Denne citybike vil være din tro følgesvend mange år ud i fremtiden, da den er bygget med komponenter af høj kvalitet. Sirrus 3.0 egner sig virkelig godt til både hverdagsbrug og længere ture på landevejen.

Specialized Sirrus X 3.0 EQ ST – 2022

– Aluminiumsstel
– 1×11 Shimano Deore geargruppe
– Tektro Hydrauliske skivebremser
– Dynamolygter, støtteben, bagagebærer og skærme

I samarbejde med cykler.dk


Specialized Sirrus X 3.0 EQ ST er en super alsidig cykel, som både egner sig godt til den travle hverdag og længere ture på asfalt eller grus. Denne model er også en ‘EQ’ model, og der medfølger derfor dynamolygter, støtteben, bagagebærer og DRYTECH-skærme.

Sirrus X 3.0 minder meget om Sirrus 3.0, og de er da også begge bygget op omkring et let og langtidsholdbart aluminiumsstel. Sirrus X 3.0 kommer med nogle noget bredere dæk, som giver optimalt vejgreb også selvom underlaget bliver grus. Der er derfor gode muligheder for længere ture i den danske natur.

Sirrus X 3.0 differentiere sig også ved at have en geargruppe ved navn 1×11 Shimano Deore, som gør at du aldrig kommer til at mangle gear. Specialized har sørget for at sikkerheden er i top ved at udstyre cyklen med hydrauliske skivebremser fra Tektor, så du kan være sikker på, at du altid kan sænke farten effektivt.

Sirrus X 3.0 er på mange måder den perfekte dame citybike, da den kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge. Det er en alsidig cykel, som er bygget med nogle komponenter af høj kvalitet. Citybiken egner sig perfekt til hverdagsbrug og længere ture i den danske natur, hvor et skiftende underlag og stigninger ikke er noget problem.

Hvilke faktorer kigger denne guide på?

Vi har i udvælgelsen af de bedste dame citybikes på markedet kigget på en lang række forskellige faktorer. Først og fremmest, så samarbejder vi med en række forskellige anerkendte danske forhandlere, som sælger cykler af høj kvalitet. Vi har i vores citybike dame test fundet frem til de bedste dame citybikes ved at kigge på følgende faktorer:

Pris

Pris er altid en vigtig faktor, når der skal købes noget. Prisen er derfor også en vigtig faktor, når du skal vælge den rette dame citybike. Dame citybikes kommer i mange forskellige prisklasser, og du har helt sikkert en ide om, hvad du gerne vil give for din næste cykel.

Vi har indkluderet cykler i forskellige prisklasser, så der burde være noget for enhver. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og dame citybikes er ikke nogen undtagelse. Vi har dog efter vores vurdering fundet de bedste dame citybikes til prisen, og du kan helt sikker godt få en billig dame citybike af høj kvalitet.

Gear

Det er oftest ikke nødvendigt med alt for mange gear, hvis du ønsker at bruge din citybike til korte distancer. Skal du derimod pendle langt, eller ønsker du at bruge din citybike til længere ture, så kan det være dejligt med et bredt udvalg af gear. 

Vi har både indkluderet dame citybikes med indvendige og udvendige gear, så der er noget for alle. Cyklerne med indvendige gear egner sig i høj grad til hverdagsbrug, da de ikke kræver meget vedligehold. Cyklerne med udvendige gear derimod egner sig godt til både hverdag og længere ture, da de oftest indeholder flere gear.

Stel

Aluminium og carbon er to materialer, som bliver brugt til at lave stel til cykler. Det kan oftest ses på prisen, hvilket materialer der er tale om, da carbon er i en noget anden prisklasse. Vi har derfor primært valgt at indkludere dame citybikes, som er bygget op omkring en aluminiumsramme. En citybike med aluminiumsstel er oftest både let og solid, og så kommer disse cykler til nogle fornuftige priser.

Komfort

Komfort er vigtigt, når du skal vælge den rette dame citybike. Der er mange komponenter på en cykel, som har betydning for komforten. Først og fremmest så skal det være behageligt at sidde på sin cykel, og kørestillingen skal være behagelig. Vi mener ligeledes at gear, bremser, dæk og stel også er med til at øge komforten på cyklen.

Et godt udvalg af gear og nogle gode bremser gør oplevelsen på cyklen god, hvilket bidrager til komfortable ture på cyklen. Nye citybikes vejer oftest ikke særlig mange kilo, hvilket gør det nemt at håndtere cyklen. Det mener vi også er med til at øge komforten på cyklen.

Bremser

Bremserne på en cykel er måske den vigtigste komponent, da de hjælper dig med at sænke farten igen. Der findes mange forskellige typer af bremser, og prisen på cyklen øges jo bedre bremserne skal være. Mange af de citybikes vi anbefaler i denne guide har rullebremser, hvilket både er billigt og oftest også et fint valg.

Vi har også indkluderet flere dame citybikes med skivebremser, da de bremser mere effektivt, når underlaget og vejret bliver en smule udfordrende. Skivebremser kræver en smule mere vedligehold og de koster mere end rullebremser, men de bremser også bedre end rullebremser.

Vedligehold

Vedligehold er ikke for alle, og vi forstår godt, hvis du ikke gider bruge tid på det. Derfor har vi fundet mange forskellige dame citybikes, som nærmest ikke kræver noget vedligehold. Det skal dog siges, at for at øge cyklens levetid, så kræver alle cykler en smule vedligehold. Men søger du en citybike som kræver minimal vedligehold, så kan du med fordel vælge en med indvendige gear, rullebremser eller kædetræk.

Vores vurdering

Der findes ufattelig mange forskellige dame citybikes på markedet, og der findes derfor også rigtig mange gode dame citybikes derude. Vi har kigget og vurderet på de ovenstående faktorer og på baggrund af dem fundet frem til de bedste dame citybikes.

Hvad er en dame citybike?

En dame citybike er en udbredt cykeltype i Danmark, som du både kan finde på de danske landeveje og i byerne. Det er en cykeltype, som i høj grad egner sig til at blive brugt i byerne. Dame citybikes har oftest en lav indstigning, og så er kørestillingen ofte meget afslappet. Den er dog stadig oprejst og fremadrettet, så du kan få fart på og komme frem til tiden.

En dame citybike kommer oftest med indvendige gear, rullebremse, håndbremse og nogle dæk som giver et godt og sikkert greb i vejen. Denne cykeltype kommer oftest med justerbar sadel og styr, så du kan opnå en komfortabel kørestilling. Udvalget af dame citybikes er enormt, og de bliver lavet i mange forskellige designs og farver.

Hvorfor købe en citybike?

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en god ide at at købe en citybike. En citybike kan opfylde rigtig mange mennesker behov, da det er en meget alsidig cykeltype. Den egner sig rigtig godt til både hverdagsbrug, hvor der skal pendles til arbejde eller skole, men den kan også benyttes til længere ture på den danske landevej.

Det er med andre ord et fornuftigt og praktisk valg, da den er god i rigtig mange forskellige sammenhænge. Du bør kraftigt overveje at købe en citybike, hvis du søger en cykeltype, som både kan bruges i hverdagen, men som også med fordel kan bruges til længere ture med familien eller venner.

Hvad anbefaler Sportstorvet?

Det er altid vigtigt, at du finder en citybike er opfylder dine behov. Du skal derfor først og fremmest finde ud af hvad dit behov er, og derefter kan du vælge den rette cykel, som du helt sikkert vil blive glad for. Vi har fundet en lang række forskellige citybikes, som vi mener opfylder forskellige behov.

Hvis du forventer at bruge din citybike et par gange om ugen eller mest som en fritids cykel, så giver det måske mening at finde en lidt billig citybike. Så er mange gear, hydrauliske skivebremser eller en carbon forgaffel nok ikke nødvendigt, og så kan du med fordel finde en citybike i en lavere prisklasse.

Hvis du forventer at bruge din citybike ofte og også til længere ture i ny og næ, så vil du helt sikkert blive glad for en citybike i den lidt højere prisklasse. Her finder du citybikes med flere gear og generelt bedre komponenter, hvilket er vigtigt, når du skal sidde lang tid på din citybike.

Hvis du gerne vil have en citybike, som er klar til at blive taget i brug det samme, så anbefaler vi at du finder en ‘EQ’ model. Det er forskelligt hvilket udstyr der medfølger, men vælger du en EQ model, så er du oftest hurtigt klar til at komme afsted på cyklen.

Find endnu flere citybikes til damer

Hvis der ikke er nogle citybikes i denne guide, som matcher dine behov, så kan du finde endnu flere citybikes til damer lige her. Vi sender dig kun videre til anerkendte danske forhandlere, som du trygt kan handle hos.

Du finder endnu flere citybikes og cykeludstyr hos cykelexperten.dk og cykler.dk.

Andre indlæg der kunne være interessante

Tidligere artikelCitybike herre test – Find den bedste citybike herre
Næste artikelCykelbriller test – Find de bedste cykelbriller

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her