Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Hvis du er på udkig efter den bedste massagepistol, så er du kommet til det helt rette sted.

Du kan i denne massagepistol test finde alt du skal vide om massagepistoler, og hvordan du finder den bedste massagepsitol til dig. Hvis du allerede har søgt efter en massage gun på det store internet, så er det nok gået op for dig, at markedet for massagepistoler er kæmpe stort.

Der findes ufattelig mange forskellige massagepistoler derude, og det kan derfor være rigtig svært at spore sig ind på den helt rigtige gun. Men det er derfor vi er her! 

Vi har gennemsøgt markedet for massagepistoler, og ud fra en række forskellige parametre, så har vi fundet de bedste massagepistoler og samlet dem i denne massagepistol guide. 

Du kan forvente at finde al den nødvendige viden, som du skal bruge, når du skal vælge den bedste massage gun til dine behov. Du kan under vores produktanbefalinger bl.a. finde fordele og ulemper ved en massagepistol, og ikke mindst hvorfor en massagepistol er en god investering for din krop og sjæl.

Bedste massagepistoler:


Sportsact SACT Massagepistol Pro

Sportsact SACT Massagepistol Pro har alt du skal bruge for at tage din restitution til næste niveau. Dette sæt giver dig yderst gode behandlingsmuligheder, og så medfølger der også en smart rejsetaske, så du nemt kan have massagepistolen med på farten.

 • 4000 slag i minuttet
 • 4-6 timer batterilevetid
 • LED skærm

I samarbejde med musclehouse.dk


Dansk sportsudstyr i høj kvalitet

Sportsact er en dansk virksomhed, som producerer forskelligt sportsudstyr af høj kvalitet. Deres Sact Pro massagepistol er ikke nogen undtagelse, da du her får en virkelig kraftig men samtidig støjsvag massagepistol.

Pistolen indeholder den nyeste teknologi indenfor massagepistoler, og så har den desuden en af markedets kraftigste motorer. Den kan påføre intet mindre end 4000 slag i minuttet, og så tænker du måske, at så må batteriet løbe hurtigt tør for batteri, men det er heller ikke tilfældet.

Batteriet kan holde mellem 4-6 timer på en fuld opladning, hvilket i alt giver rigtig mange behandlinger inden den skal oplades igen. Du har også mulighed for at vælge mellem 1-30 hastighedsindstillinger, så der er gode muligheder for at tilpasse massagen til perfektion.

Gode behandlingsmuligheder til hele kroppen

Der medfølger intet mindre 6 forskellige mundstykker, som hver især egner sig godt til forskellige muskelgrupper. Der medfølger følgende mundstykker: kugleformet mundstykke, fladt hoved, finger hoved, gaffel hoved, shovel head og thumb head.

Udover de mange forskellige mundstykker, så medfølger der også en rejsetaske, som både beskytter massagepistolen og gør det nemt at have den med ud af huset. SACT Massagepistol Pro indeholder alt, som du skal bruge for at forbedre din performance.

Specifikationer for Sportsact SACT Massagepistol Pro:

 • LED skærm
 • 4000 slag/min
 • Batterilevetid 4-6 time
 • 1-30 hastigheder
 • 6 massagehoveder
 • Slagdybde: 12 mm
 • CE-godkendt
bedste massagepistol
Billede fra musclehouse.dk

Sportsbuddy RecoveryGun Pro

RecoveryGun Pro fra sportsbuddy adskiller sig fra resten af testens massagepistoler, da denne massage gun har et justerbart hoved. Det kombineret med gode specifikationer og en god pris gør, at denne pistol er en af de bedste massagepistoler på markedet.

 • Justerbart hoved
 • 8 timers batterilevetid
 • CE-certificeret

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Justerbart hoved forbedrer brugeroplevelsen

RecoveryGun Pro fra sportsbuddy er udstyret med et justerbart hoved, hvilket er en smart feature i mange forskellige sammenhænge. En stor fordel ved et justerbart hoved er, at du ikke skal anstrenge dit håndled, når du f.eks. skal massere dit baglår eller din nakke.

Med i købet medfølger 6 forskellige massagehoveder, så der er noget for alle muskelgrupper. Der medfølger hoveder der er specielt egnet til nakken, ryggen og benene, og så er der også massagehoveder til forskellige led på kroppen.

Det er super nemt at skifte massagehoved, når der er behov for dette. Du skal heller ikke være bange for at dine massagehoveder bliver væk, da der medfølger en smart taske til alt udstyret. Tasken rummer både din massagepistol, de forskellige hoveder og opladeren. Det er derfor super nemt at tage RecoveryGun Pro med på farten.

Lang batterilevetid og CE certificeret

RecoveryGun Pro giver dig mulighed for at få massage på 5 forskellige hastigheder, hvilket er mere end rigeligt til lang de fleste. Batterilevetiden er ultra høj, da batteriet kan holde strøm helt op til 8 timer afhængigt af brug. Du slipper derfor for at lade din massagepistol op hele tiden, da der er mange behandlinger i en enkelt opladning.

Massagepistolen er CE certificeret, og hvad betyder det så. Det betyder, at massagepistolen opfylder den gældende EU-lovgivning for medicinsk udstyr. RecoveryGun Pro indeholder alt du skal bruge for at øge din restitution og ikke mindst øge følelsen af velvære i din krop.

Specifikationer for RecoveryGun Pro:

 • Hastigheder: 5
 • Batterilevetid: 8 timer
 • Justerbart hoved
 • Massagehoveder: 6
 • CE-certificeret
 • Rejsetaske medfølger
Video fra sportsbuddy.dk

Sportsbuddy RecoveryGun Go

RecoveryGun GO fra Sportsbuddy er en lille og kompakt massagepistol, som egner sig specielt godt til at have med på farten. På trods af sin lille størrelse, så kan pistolen stadig give en solid omgang massage, som løsner op i kroppens ømme muskler.

 • Vejer kun 400 gram
 • 1200-3200 slag/min
 • 4 forskellige hoveder

I samarbejde med sportsbuddy.dk


Lille og kompakt massagepistol

Endnu en massagepistol fra Sportsbuddy har fundet vej til denne liste over de bedste massagepistoler, og det er bestemt ikke nogen tilfældighed. Sportsbuddy sælger sportudstyr af meget høj kvalitet, og så er deres produkter også yderst budgetvenlige. 

Deres RecoveryGun GO er ikke nogen undtagelse. Den lille og kompakte massagepisol vejer kun sølle 400 gram, så den er på ingen måder træls at have med i rygsækken eller med i fitnesscenteret. Massagepistolen giver dig dybdegående vibrationer, som løsner musklerne og øger restitutionen. 

Gode behandlingsmuligheder og god pris

RecoveryGun Go er en mindre version af den større RecoveryGun, og den indeholder derfor heller ikke helt de samme specifikationer. Den lille massagepistol har dog stadig gode behandlingsmuligheder, da du kan vælge fra 1200 – 3200 slag i minuttet.

Der medfølger ligeledes 4 forskellige mundstykker i form af kugle mundstykket, det flade mundstykke, det spidse mundstykke og gaffel mundstykket. Det betyder, at du har gode muligheder for at massere mange forskellige steder på kroppen med den kompakte massagepistol.

Udover ovenstående, så medfølger der selvfølgelig også en oplader i form af et USB-kabel. USB-kablet er med USB-C, så batteriet hurtigere bliver ladet op. RecoveryGun GO bør være med i dine overvejelser, hvis du søger en lille og kompakt massagepistol til en ultra skarp pris.

Specifikationer for RecoveryGun Go:

 • Vægt 400 gram
 • 1200-3200 slag/min
 • 4 forskellige massagehoveder
 • 4 forskellige hastigheder
 • Opladning: USB-kabel
bedste massage gun
Billede fra sportsbuddy.dk

Flowgun GO 2.0

Flowlife ønsker at skabe et godt flow i livet for deres kunder, og det er også det, som de ønsker at gør for dig med denne Flowgun GO 2.0. Dette sæt fra Flowlife indeholder alt, som du skal bruge for at løsne op i alle muskelgrupper på din krop.

 • 5 vibrationsniveauer
 • Vejer 790 gram
 • 100 dages tilfredshedsgaranti

I samarbejde med flowlife.dk


Forbedre din præstationsevne og restitution

Flowgun GO 2.0 har alt du skal bruge for at behandle dine forskellige muskler. Der medfølger først og fremmest 6 forskellige massagehoveder: 2 forskellige kugle mundstykker, Axe, spidst mundstykke, fladt mundstykke og gaffel mundstykket. Du skifter nemt mundstykke på ganske få sekunder.

Der medfølger udover et bredt udvalg af mundstykker også en flot taske og selvfølgelig en oplader. Tasken kan rumme alt der medfølger til massagepistolen, og det er derfor dejligt nemt at holde styr på de forskellige elementer, hvis du f.eks. ønsker at have den med på ferie.

Den solide og støjsvage motor kan levere op til 3200 slag i minuttet, hvilket er mere end rigeligt til langt de fleste menneskers behov. Ydermer har du mulighed for at vælge mellem 5 vibrationsniveauer, så du har gode muligheder for at tilpasse massagen, så den passer perfekt til dig.

Ultra kundetilfredshed omkring Flowgun GO 2.0

Massagepistolen har en batterilevetid på mellem 2-4 timer, hvilket i høj grad afhænger af brug. Det tager ca. 4 timer at lade batteriet fuldt op, men der burde også være til en del behandlinger på en fuld opladning. 

Kunder har oftest ret, og det har de også i dette tilfælde. Kundetilfredsheden omkring Flowgun GO 2.0 er rigtig høj, hvilket vidner om et produkt af virkelig høj kvalitet. Flowlife tilbyder foruden et fremragende produkt 2 års garanti og 100 dages tilfredshedsgaranti.

Flowgun GO 2.0 indeholder alt du skal bruge i en massagepistol, og så har den også et yderst flot og stilrent design. Hvis du er på udkig efter en bundsolid massagepistol, så bør du i høj grad tage et kig forbi Flowgun GO 2.0.

Specifikationer for Flowgun GO 2.0:

 • Batterilevetid: Op til 4 timer
 • Slagdybde: 10 mm
 • 2000-3200 slag/min
 • Vægt: 790 gram
 • 5 vibrationsniveauer
 • 6 forskellige massagehoveder
 • Rejsetaske medfølger
Billede fra flowlife.dk

Flowgun PRO 2.0

Topmodellen fra Flowlife hedder Flowgun PRO 2.0, og det er den perfekte massagepistol til dig, som ikke vil gå på kompromis med din massagepistol. PRO 2.0 er til dig som har en aktiv livsstil, og som ønsker et fremragende massageapparat til hele kroppen.

 • Batterilevetid: Op til 8 timer
 • 1400-3200 slag/min
 • 100 dages tilfredshedsgaranti

I samarbejde med flowlife.dk


Kompromisløs massagpistol med fremragende ydeevne

Flowgun PRO 2.0 er topmodellen fra Flowlife, og den adskiller sig i høj grad fra de øvrige massagpistoler fra Flowlife, når vi tager et kig på ydeevnen. PRO 2.0 har en bedre motor med en højere effekt, og så er batteriet også betydeligt bedre end hos de øvrige modeller.

Flowgun PRO 2.0 kan holde på batteriet i helt op til 8 timer afhængigt af brug, og det tage ca. 4 timer at lade batteriet fuldt op. Der er derfor mange behandlinger i en fuld opladning, så du slipper for at skulle oplade pistolen hver eneste dag.

Med i købet af Flowgun PRO 2.0 medfølger en flowlife rejsetaske, en oplader og 6 forskellige mundstykker. Der medfølger følgende forskellige mundstykker: Gaffel mundstykke, fladt mundstykke, spidst mundstykke, 2 slags kugle mundstykker.

Flowgun PRO 2.0 kan takket være de mange forskellige mundstykker bruges på hele kroppen, og med en vægt på 970 gram er det heller ikke hårdt at holde massage pistolen. Massagepistolen kan yde mellem 1400 – 3200 slag i minuttet, så du nemt kan tilpasse intensiteten af behandlingen. 

Høj kundetilfredshed og 100 dages tilfredshedsgaranti

Kundeanmeldelser viser at brugerne af Flowgun PRO 2.0 er ultra tilfredse med pistolen, og flere brugere fortæller, at de virkelig kan mærke den høje kvalitet. Pistolen indeholder nogle af de bedste specifikationer indenfor massagepistoler, og det er heller ikke tilfældigt, at pistolen bliver anvendt af professionelle atleter.

Flowlife stoler så meget på deres produkt, at de giver dig 100 dages tilfredshedsgaranti og 2 års garanti. Flowgun PRO 2.0 er en fremragende massagepistol målt på alle parametre, og er du på udkig efter den ultimativt bedste massagepistol, så bør du tage et kig på denne massagepistol.

Specifikationer for Flowgun PRO 2.0:

 • Batterilevetid: Op til 8 timer
 • Opladning: 4 timer
 • Slagdybde: 10mm
 • 1400-3200 slag/min
 • Vægt: 970 gram
 • 6 forskellige mundstykker
 • 6 vibrationsniveauer
 • Rejsetaske medfølger
bedste massagepistol
Billede fra flowlife.dk

Flowgun Pocket

Flowgun pocket er den mindste massagepistol fra Flowgun, og den kan faktisk næsten være i din lomme. Den lille pistol har en god ydeevne, som burde være nok til at dække de fleste behov. Dette sæt indeholder alt du skal bruge for at behandle muskelgrupper over hele kroppen.

 • Vægt 495 gram
 • 2000-3200 slag/min
 • 100 dages tilfredshedsgaranti

I samarbejde med flowlife.dk


Den perfekte to-go massagepistol

Flowgun Pocket fylder nærmest ingenting, og den kan rent faktisk være i en stor lomme. Massagepistolen har samme højde som en moderne smartphone, og så vejer den kun sølle 495 gram. Du kan derfor ubesværet tage din Flowgun Pocket med på farten.

Med i købet medfølger 4 forskellige mundstykker: Det runde mundstykke, det spidse mundstykke, gaffel mundstykket og hardhat mundstykket. Ydermere medfølger der selvfølgelig en oplader og en rejsetaske.

Massagepistolen kan holde batteri i 4 timer, og det tager blot 2-3 timer at lade pistolen op med den medfølgende oplader. Alt det medfølgende udstyr kan være i rejsetasken, hvilket gør det dejligt nemt at holde styr på de forskellige dele.

Høj ydeevne og kundetilfredshed

Flowgun Pocket er markedets mest kraftfulde massagepistol i mini-format, og du kan derfor regne med en god ydeevne. Massagepistolen kan levere mellem 2000 – 3000 slag i minuttet, hvilket er flot for en massagepistol i den størrelse. Slaglængden er på 8 mm, så der er gode muligheder for at behandle dine muskler effektivt.

Pistolen støjer minimalt, og du kan snildt bruge den foran fjernsynet eller computeren samtidig med, at du kan koncentrere dig. Kundetilfredsheden er ultra høj omkring produktet, så der er ikke nogen grund til ikke at tage et kig på Flowgun Pocket, hvis du søger en to-go massagepistol af virkelig høj kvalitet.

Specifikationer for Flowgun Pocket:

 • Batterilevetid: Op til 4 timer
 • Slagdybde: 8mm
 • 2000-3200 slag/min
 • Vægt: 495 gram
 • Rejsetaske medfølger
 • 4 forskellige mundstykker
bedste massage gun
Billede fra flowlife.dk

Optima-GO Mini

Optima-GO Mini massagepistol er endnu en fremragende mini-massagepistol, og den er med sine 420 gram den letteste massagepistol i denne test. Optima-GO Mini er lille og kompakt, men den giver dig stadig gode behandlingsmuligheder.

 • Vejer kun 420 gram
 • Støjsvag
 • Rejsetaske medfølger

I samarbejde med optimasport.dk


Den perfekte mini-massagepistol til at tage med på farten

Optima-GO Mini er definationen af en lille og kompakt massagepistol, og den er helt perfekt til at tage med på farten. Pistolen er sølle 14,9 cm lang, 9 cm bred, og så vejer den kun 420 gram. Den er derfor den letteste massagepistol på vores liste over de bedste massagepistoler.

Dette mini-sæt fra Optima Sport indeholder alt du skal bruge for at behandle alle dine muskler på kroppen. Der medfølger følgende mundstykker: Kugle mundstykket, fladt mundstykke, gaffel mundstykket og det spidse mundstykke.

Ydermere medfølger der en lækker lille rejsetaske, som kan rumme alt det udstyr der medfølger til dette sæt. Der medfølger selvfølgelig også et USB-C kabel til opladning, så du nemt og hurtigt kan få ladet din massagepistol op igen på ca. 3 timer.

Lavt støjniveau og god ydeevne

Optima-GO Mini har et yderst lavt støjniveau, da massagepistolen ikke larmer meget mere end en normal ovn. Du kan derfor nemt bruge din Optima-GO Mini uden at det genere menneskerne omkring dig. Du kan sagtens bruge pistolen og koncentrere dig samtidigt, hvilket er rart, hvis du ønsker en omgang massage foran fjernsynet eller computeren.

Den lille massagepistol fra Optima Sport kan yde mellem 2200 – 3000 slag i minuttet, så der er god mulighed for at tilpasse massagen, så den passer perfekt til dig. Den lille kompakte massagepistol kan holde strøm i 4-5 timer, så der er er mange behandlinger i en enkelt opladning.

Specifikationer for Optima-GO Mini:

 • Vægt: 420 gram
 • Batterilevetid: 4-5 timer
 • Opladning: 3 timer
 • USB opladerstik
 • Intensitetsniveauer: 3
 • 2200-3000 slag/min
 • 4 forskellige massagehoveder
 • Rejsetaske medfølger
bedste massagepistol
Billede fra optimasport.dk

Sharper Image Massagepistol Pro

Sharper Image Massagepistol Pro kommer fra det største massage brand i USA, og de er kommet til Norden tilbage i 2021. Det giver sig selv, at man ikke bare bliver markedsleder i USA. Denne massagepistol er af høj kvalitet, og så har den rigeligt med massageniveauer og massagehoveder.

 • Ultra lydløs
 • Nr. 1 massage brand i USA
 • Batterilevetid: Op til 4,5 time

I samarbejde med painhunter.dk


Sharper Image: De største indenfor massageapparater i USA

Sharper Image Massagepistol Pro indeholder alt det nødvendige for en god omgang slagterapi. Massagepistolen er både kraftig og støjsvag, så du nemt og behagligt kan løsne op i dine ømme og stive muskelgrupper.

Dette sæt fra Sharper Image har alt det nødvendige udstyr, og du får bl.a. følgende mundstykker med i købet: to kugler, en flad, en gaffel, en barre og en kegle. Det er nemt at skifte mellem mundstykkerne, og de passer hver især til forskellige muskelgrupper.

Der medfølger desuden en lille opbevaringsboks til massagehovederne, en oplader og en stor rejsetaske, hvor det hele kan være i. Den store rejsetaske er moderne og stilren, og det er på ingen måder en taske, som du vil forsøge at skjule, når du kommer gående med den.

Ultra-lydløs funktion og lang batterilevetid

Massagepistolen er udstyret med 6 forskellige niveauer, så du kan styre hvor intens din behandling skal være. Pistolen har ligeledes en ultra-lydløs funktion, da massagepistolen kommer med en professionel ultra-lydløs motor. Det betyder, at det er ganske behageligt og afslappende at bruge massagepistolen.

De fleste ‘’store’’ massagepistoler kan ikke holde strøm i synderlig lang tid, men det kan Sharper Image Massagepistol Pro. På en enkelt opladning kan den kraftige massagepistol virke i op til 4,5 time, hvilket er fremragende for en massagepistol af denne størrelse.

Sharper Image er ikke blevet de største i USA indenfor massageudstyr uden grund. Deres produkter er af ultra høj kvalitet, og deres Massagepistol Pro er ikke nogen undtagelse. Søger du en støjsvag med kraftig massagepistol, så skal du tage et kig på denne fra Sharper Image.

Specifikationer for Sharper Image Massagepistol Pro:

 • Ultra lydsvag
 • 6 forskellige massagehoveder
 • 6 forskellige massageniveauer
 • Batterilevetid: Op til 4,5 time
 • 50 Watt
 • Rejsetaske medfølger
bedste massage gun
Billede fra painhunter.dk

Power Plate Pulse Massagepistol

Håndholdt massagepistol fra Power Plate, som er udviklet til at optimere opvarmning og restitution. Power Plate Pulse Masssagepistol har alt du skal bruge for at få en suveræn behandling slagterapi, og så kan det genopladelige batteri lades hurtigt op.

 • Moderne og simpelt design
 • 1300-3300 slag/min
 • 1 års reklamationsgaranti

I samarbejde fitnessengros.dk


En masssgepistol udviklet til professionelt brug

Power Plate Pulse Massagepistol er spækket med features og specifikationer, som kan tage din restitution og opvarmningen af dine muskler til nye højder. Massagepistolen har et moderne design, og så vejer pistolen kun 1,1 kg trods sin gode ydeevne.

Dette sæt er yderst alsidigt og fleksibelt, da der medfølger 6 udskiftelige massagehoveder: 2 kugler, en flad, et spidst, er rundt og en gaffel. Disse forskellige hoveder er velegnet til forskellige muskelgrupper, og du har derfor gode muligheder for at behandle hele kroppen med din Power Plate massagepistol.

Den kraftige massagepistol kan yde mellem 1300 – 3300 vibrationer i minuttet, hvilket er noget af det kraftigste du kan finde i denne massagepistol test. Disse vibrationer i minuttet er fordel på 4 forskellige niveauer, og det giver optimale forudsætninger for at tilpasse behandlingen helt perfekt.

Lang betterilevetid og hurtig opladning

Power Plate Pulse Massagepistol har en lang batterilevetid, da du den kan holde strøm i 4-5 timer på en fuld opladning afhængigt af brugen. Det er først og fremmest en lang batterilevetid for en massagepistol på denne størrelse, og så tager det kun sølle 2 timer at lade massagepistolen op igen.

Af sikkerhedsmæssige årsager, så har Power Plate udstyret massagepistolen med en Auto-sluk funktion, så pistolen automatisk slukker efter 10 minutters brug. Ønsker du en længere behandling kan du blot tænde massagepistolen og tage 10 minutter mere.

Der medfølger en rejsetaske som kan rumme både pistol, oplader og de 6 hoveder. Hvis du søger en professionel, kraftig og støjsvag massagepistol, så bør du uden tvivl tage et kig på Power Plate Pulse Massagepistol.

Specifikationer for Power Plate Pulse Massagepistol:

 • Vægt: 1,1 kg
 • 1300-3300 slag/min
 • Batterilevetid: Op til 4-5 timer
 • Opladning: 2 timer
 • Ce-certificeret
 • FCC-certificeret
 • 6 forskellige massagehoveder
 • 4 vibrationsniveauer
 • Auto-sluk efter 10 min
bedste massagepistol
Billede fra fitnessengros.dk

Hyperrice Hypervolt Go

Hyperice Hypervolt GO er det som vi vil kalde en mellemstor massagepistol, og den er derfor godt egnet til at have med på farten. Amerikanske Hypervolt er kendt for deres kraftfulde massagepistoler, som også har et decideret flot design.

 • Vejer kun 700 gram
 • Quiet Glide-teknologi
 • Stilrent design

I samarbejde fitnessengros.dk


Let men stadig kraftfuld massagepistol

Hypervolt GO er ikke den mindste eller den største massagepistol på denne listel, men den placerer sig et sted imellem de to størrelser, og derfor kalder vi den for en mellemstor massagepistol. Det er den perfekte maskine til at løsne op i kroppen ømme og stive muskler.

Pistolen vejer i sig selv ca. 700 gram, og den er derfor ultra let og nem at have med ud af huset. Hypervolt GO kan nemlig snildt være nede i rygsækken eller nede i sportstasken, også uden at tasken bliver ekstra tung.

Hypervolt har udstyret massagepistolen med 3 forskellige massage indstillinger, så der er gode muligheder for at få en behagelig omgang slagterapi. Foruden massagepistolen så medfølger der en oplader og 2 forskellige udskiftelige hoveder. Der medfølger både et fladt hoved og et spidst hoved.

Quiet Glide-teknologi gør brugeroplevelsen god

Hypervolt GO massagepistol kommer med Quiet Glide-teknologien, som gør, at massagepistolen ikke støjer særlig meget. Du kan derfor nemt bruge massagepistolen uden at det irriterer og forstyrre dine omgivelser. Den lave støj er ligeledes gavnlig for dig, da du bedre kan slappe af, når du bruger massagepistolen.

Massagepistolen har et genopladeligt batteri, og på en fuld opladning kan Hypervolt GO benyttes i op til 2,5 timer afhængigt af brugen. Hvis du søger en mellemstor massagepistol af høj kvalitet og i et lækkert design, så bør du tage et ekstra kig på Hypervolt Go.

Specifikationer for Hyperice Hypervolt Go:

 • Vægt: 700 gram
 • Batteritid: Op til 2,5 time
 • Massageniveauer: 3
 • Massagehoveder: 2
 • Quiet Glide-teknologi
 • Oplader
bedste massage gun
Billede fra fitnessengros.dk

Sharper Image Powerboost

Sharper Image Powerboost Massagepistol er en lille men stadig kraftfuld maskine, som du nemt kan tage med på farten. Massagepistolen kommer med en børsteløs motor, hvilket betyder, at massagepistolen er yderst lydsvag, når du behandler dine ømme muskler.

 • Børsteløs motor
 • Lille og kompakt
 • 4 massageniveauer

I samarbejde painhunter.dk


Kompakt og alsidig massagepistol

Powerboost massagepistol fra amerikanske Sharper Image indeholder alt det nødvendige for en god to-go massagepistol. Pistolen er lille og kompakt, og så er den udstyret med en motor der kan give en dybdegående og kraftfuld omgang massage.

Der medfølger 4 forskellige massagehoveder: Er rundt, et konisk, et gaffelformet og et fladt. Du har derfor super gode muligheder for at behandle de forskellige muskelgrupper effektivt, da du også kan justere på massage intensiteten. Powerboost er nemlig udstyret med 4 forskellige niveauer, hvor slag i minuttet varierer.

Powerboost massagepistolen har en batterilevetid på op til 2 timer afhængigt af brug, hvilket primært er på grund af størrelsen på pistolen. Du bør kunne nå at blive behandlet en del gange med den batterilevetid, og det passer super godt, når massagepistolen skal med ud af huset.

Økonomisk massagepistol af høj kvalitet

Den kompakte og kraftfulde Powerboost massagepistol er udstyret med en lydsvag børsteløs motor, som gør behandlingen noget mere afslappende og mindre forstyrrende for dine omgivelser. På trods af de gode specifikationer og features, så er massagepistolen stadig yderst budgetvenlig.

Powerboost Massagepistolen kommer fra det mest anerkendte masssage brand i USA, og det er din forsikring om, at produktet er af virkelig høj kvalitet. Hvis du søger en rigtig god to-go massagepistol, så bør du tage et kig på denne massagepistol fra Sharper Image.

Specifikationer for Sharper Image Powerboost:

 • Børsteløs motor
 • Massageniveauer: 4+1
 • Massagehoveder: 4
 • Batterilevetid: 2 timer
 • 10 Watt
bedste massagepistol
Billede fra painhunter.dk

Sharper Image Pro+ Hot & Cold

Sharper Image Pro+ Hot & Cold er en af markedets absolut bedste massagepistoler, og du får ufatteligt mange behandlingsmuligheder med denne pistol. Massagepistolen er fyldt med fremragende specifikationer og features, som tager din restitution til næste niveau.

 • Varme- og kølefunktion
 • Ultra-støjsvag
 • Specialudviklede massagehoveder

I samarbejde painhunter.dk


Mulighed for både at nedkøle og opvarme dine muskler

Denne massagepistol fra det største massag brand i USA tager kategorien massagepistol til helt nye højder. Som den eneste massagepistol i denne massagepistol test, så har Powerboost Pro både en varme- og kulde funktion, hvilket giver dig gode behandlingsmuligheder til dine muskler.

Pistolen kan nemlig indstilles på 6 forskellige temperaturer fra 3,3-4,6 grader, og det tager blot 12 sekunder for pistolen at ændre temperaturen. Kulde- og varmeterapi har flere gode effekter på kroppens muskler, og de kan begge være med til at give en bedre og mere effekti restitution.

Der medfølger en smart oplader, som lader massagepistolen oplade stående, en rejsetaske og 6 forskellige udskiftelige hoveder: Hot+Cold, Round, Bar, Cone, Dual, Flat. De egner sig hver især til forskellige muskelgrupper, og de giver gode muligheder for at komme hele vejen rundt om kroppens muskler.

Innovativ og professionel massagepistol 

De udskiftelige hoveder der medfølger til Sharper Image Powerboost Pro er specialudviklede, og de ligner derfor ikke de traditionelle hoveder til massagepistolen. Hovederne kommer i forskellige materialer og hårdheder, og det giver blot endnu flere muligheder for at tilpasse behandlingen.

Den professionelle massagepistol har 6 forskellige massageintensiteter, og selvom motoren er stor og kraftfuld, så er maskinen stadig ultra-støjsvag. Ydermere så har psitolen en batterilevetid på op til 5 timer, hvilket er rigtig mange behandlinger, inden du skal oplade den igen.

Massagepistolen har et moderne og stilrent design, og det kombineret med de vilde features gør, at denne massagepistol er en af de bedste på markedet. Sharper Image er nr. 1 indenfor massageapparater i USA, hvilket er din forsikring om, at dette er en fremragende massagepistol.

Specifikationer for Sharper Image Pro+ Hot & Cold:

 • Batterilevetid: 5 timer
 • Massageniveauer: 6
 • Massagehoveder: 6
 • Temperature: 6
 • Varme- og kølefunktion
 • Specialudviklede massagehoveder
 • Lydsvag motor
bedste massage gun
Billede fra painhunter.dk

Recoverym8 9 Supreme Massagepistol

Recoverym8 9 Supreme Massagepistol hedder topmodellen fra Recoverym8, og her får du intet mindre end en fremragende massagepistol. Indbygget AI, Auto-off og tryksensor er blot nogle af de features, som du kan finde i denne massagepistol fra Recoverym8.

 • AI smartchip
 • Slagdybde 14mm
 • Op til 3280 slag/minut

I samarbejde recoverym8.dk


En af de stærkeste massagepistoler på det danske marked

Recoverym8 9 Supreme er blevet bedømt til at være den bedste premium massagepistol flere steder, og det er selvføglig ikke helt tilfældigt. Denne massagepistol har rigtig meget at byde på, og det er bl.a. en rigtig stærk motor som virkelig kan komme i dybden.

Massagepistolen er udstyret med en yderst kraftfuld motor, og så kan du vælge mellem hele 6 forskellige hastigheder. Pistolen kan yde intet mindre en 3280 slag i minuttet, hvilket er mere end mange andre lignende massagepistoler.

Recoverym8 9 Supreme har en slagdybde på 14 mm, hvilket er virkelig dybt. Du har derfor god mulighed for at behandle dine ømme og stive muskler i dybden. Det er muligt takket være den 55mm 220w military class motor, som er noget af det stærkeste på markedet.

Massagepistolen til dig der ikke går på kompromis 

Recoverym8 9 er til dig der ikke vil gå på kompromis med din massagepistol. Pistolen er udstyret med en AI smartchip, som efter 10 minutters behandling sender maskinen i stand-by tilstand. Du starter blot maskinen igen, hvis du ønsker en længere behandling.

Massagepistolen er ligeldes udstyret med en auto-off funktion, så pistolen automatisk slukker efter 60 sekunders inaktivitet. På trods af den kraftfulde motor og smarte features, så kan pistolen holde strøm i op til 5 timer. Du kan derfor gennemfører rigtig mange behandlinger, inden du skal oplade din massagepistol igen.

Premium massagepistol og ekstraudstyr

Der medfølger følgende udstyr sammen med Recoverym8 9 Supreme: Recoverym8 50ml massageolie, dansk brugervejledning, oplader, transporttaske og 6 forskellige massagehoevder: Gaffel hovedet, patron hovedet, kugle hovedet, rundt fladt hoved, flads stål hoved og halvkugle hoved.

Der er derfor rig mulighed for at komme hele vejen rundt om kroppen med de specialudviklede massagehoveder. Massagepistolen er CE-certificerede, hvilket betyder, at massagepistolen overholder den gældende EU-lovgivning for medicinsk udstyr.

Recoverym8 9 Supreme Massagepistol er en premium massage gun, og det er uden tvivl en af markedets bedste massagepistoler. Dette sæt fra Recoverym8 indeholder alt du skal bruge for at give din krop de bedste forudsætninger for at restituere og performe bedst muligt.

Specifikationer for Recoverym8 9 Supreme Massagepistol:

 • Vægt: 1 kg
 • 55mm 220w military class motor
 • Slagdybde: 14 mm
 • Slag/minut: Op til 3280
 • Batteritid: Op til 5 timer
 • AI smartchip
 • Transporttaske
 • Massagehoveder: 6
 • CE-certificering
 • ROHS-certificering
 • FCC-certificering
Video fra recoverym8.dk

Recoverym8 GO (mini)

Recoverym8 GO er den billigste massagepistol på denne liste over de bedste massagepistoler, men derfor har den stadig masser at byde på. Massagepistolen er udstyret med nyudviklet teknologi, som både gør den stærk og mere intelligent.

 • Vejer kun 500 gram
 • Op til 6 timers batteritid
 • Smart rejsetaske medfølger

I samarbejde recoverym8.dk


Recoverym8’s bud på en mini-massagepistol

Recoverym8 GO er en ultra lille og kompakt massagepistol, som er super nem at have med på farten. Den vejer kun sølle 500 gram, og så er den på højde med en moderne smartphone. Der medfølger ligeledes en transporttaske, som blot gør det endnu nemmere at have massagepsitolen med ud af huset.

På trods af sin størrelse, så Recoverym8 en lang batterilevetid, da den kan holde op til 6 timer på en fuld opladning. Der er derfor rigeligt med behandlinger i en fuld opladning, så du slipper for at oplade batteriet hele tiden.

Recoverym8 GO er udstyret med en AI smart chip. Denne chip sørger for at regulere på hastigheden, når du trækker ekstra hårdt mod dine muskler. Massagepistolen er CE-certificeret, hvilket betyder, at den opfylder EU-lovgivningen for medicinsk udstyr.

Kraftfuld, støjsvag og budgetvenlig

Den lette massagepistol går ikke på kompromis med kræfter, og du kan desuden vælge mellem 4 forskellige hastigheder. Motoren er yderst støjsvag sammenlignet med andre massagepistoler, så du kan bruge pistolen uden at irritere dine omgivelser med irriterende lyde.

Der medfølger 4 forskellige massagehoveder, dansk brugervejledning, transporttaske og opladerkabel. Følgende massagehoveder medfølger: Kugle, Spidse, gaffel og flade. De egner sig hver især godt til forskellige muskelgrupper, og du har derfor mulighed for at behandle hele kroppen.

Hvis du søger en mini-massagepistol, så bør du helt sikker tage et ekstra kig på Recoverym8 GO. Massagepistolen har nogle virkelig fede features, gode specifikationer og så er den også yderst budgetvenlig.

Specifikationer for Recoverym8 GO:

 • Vægt: 500 gram
 • Slagdybde: 8 mm
 • Motor: 48mm 30w motor
 • Display med LED lamper
 • AI smartchip
 • Massagehoveder: 4
 • Massageniveauer: 4
 • CE-certificering
 • ROHS-certificering
 • FCC-certificering
Billede fra recoverym8.dk

Sådan har vi udvalgt de bedste massagepistoler til testen

I udvælgelsen af de bedste massagepistoler på markedet, så har vi kigget på en række forskellige parametre. Det er disse parametre som bl.a. har skabt grundlaget for de produkter, som du finder her i denne massagepistol test. 

Vi har kigget på følgende parametre:

 • Størrelse
 • Specifikationer
 • Kundeanmeldelser
 • Vores vurdering

Sportstorvet er partnerfinansiert, hvilket betyder, at vi samarbejder med en række af de største forhandlere af massagepistoler i Danmark. Denne massagepistol test er lavet uafhængigt af vores partnere, da de ikke har haft indflydelse på vores valg af produkter. Testen indeholder dog udelukkende massagepistoler fra vores partneres sortiment.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et transportabelt massageapparat, som af udseende ligner en pistol. Massagepistolen er en effektiv måde at give kroppen massage på uden hjælp fra et andet menneske, og så kan du nemt tage den med dig på farten.

Hvis du allerede har prøvet at søge efter massagepistol, så ved du at der findes rigtig mange forskellige varianter på markedet. De kommer i forskellige størrelser, forskellige støjniveau, forskellige designs osv. Vi kommer ind på hvordan du køber den bedste massagepistol til at dække dine behov længere nede i guiden.

Hvordan virker en massagepistol?

En massagepistol har en batteridrevet motor og en form for mundstykke. Motoren sørger for at mundstykket leverer et højt antal vibrationer hvert sekund. Massagepistolen yder derfor de som hedder ‘’slagterapi’’, som er en form for massage. Du skal blot sørge for at rette din massagepistol dine ømme muskler, og så vil massagepistolen vha. slagterapi øge blodcirkulationen omkring området.

Massagepistolen vil bidrage med mange af de samme gavnlige effekter, som den traditionelle massage bidrager med. Du vil dog ikke på samme måde opnå en komplet følelse af ro, da du selv skal sørge for at massagepistolen rammer det rigtige sted.

Den er derfor i høj grad et virkelig godt redskab til restitution. Udsætter du din krop for fysisk belastning mange gange i løbet af ugen, så vil du helt naturligt opleve at kroppens muskler bliver ømme.

Kroppen restituerer når du giver den næring og hvile. Massagepistolen vil sammen med de to elementer sørge for, at din krop får de bedste betingelser for at restituere hurtigere. Den øger blodcirkulationen i området, som vil lindre spændingerne og smerterne. 

Sådan køber du den bedste massagepistol til dig!

Der findes et hav af forskellige massagepistoler, hvilket kan gøre det uoverskueligt at vælge en. Vi kunne godt tænke os at gøre opgaven lidt lettere for dig, og derfor har vi fundet frem til en række faktorer, som du med fordel kan overveje inden du køber en massagepistol.
 

Når du skal købe din massagepistol, så kan du med fordel kigge efter:

 • Størrelse

Størrelsen på massagepistolen varierer fra model til model. Nogle massagepistoler fylder nærmest ingenting, mens andre massagepistoler fylder noget mere. Massagepistoler kan blive meget små, og det kan være at foretrække, hvis du f.eks. er meget på farten. Vær opmærksom på at små massagepistoler oftest også er udstyret med en mindre motor og et mindre batteri.

 • Design

Massagepistoler kommer i rigtig mange forskellige designs, hvilket du nok også har set, hvis du har kigget på listen over de bedste massagepistoler. Det er meget individuelt, hvilket design der foretrækkes, ligesom det også er individuelt om der overhovedet tillægges nogle værdi til designet på en massagepistol.

 • Batteri

Massagepistoler er et mobilt massageapparat, og derfor er apparat udstyret med et batteri. Størrelsen på batteriet varierer men fælles for alle massagepistoler er, at de er genopladelige. Hvis du er meget farten, så kan det være en fordel med et stort batteri. De fleste massagepistoler kan bruges mens de sidder til opladning.

 • Støj 

Støjniveauet fra massagepistoler er meget forskelligt, men oftest så larmer de billige massagepistoler. Store massagepistoler er oftest udstyret med en større motor end de mindre massagepistoler, og derfor larmer de større massagepistoler oftest også mere.

 • Hastigheder

Hastigheder måles i vibrationer pr. minut, og med andre ord, hvor hurtigt mundstykket føres frem og tilbage. Hvis du har behov for mange hastigheder, så bør du være opmærksom på, hvor mange vibrationer massagepistolen kan genere i minuttet.

 • Motor

Størrelsen på motoren varierer meget, og det siger noget om, hvor kraftfuld massagepistolen er. Desto større motoren er, desto hårdere kan massagepistolen massere. En massagepistol med en stor motor sluger oftest også meget strøm, hvilket resultere i en kort batterilevetid.

Du skal vælge en massagepistol som dækker dine behov. Du skal derfor vurdere hvor ofte du forventer at bruge din massagepistol, hvad du skal bruge din massagepistol til, og hvornår du vil anvende din massagepistol.

Forventer du at bruge den mange gange i løbet af ugen, så kan det godt betale sig at betale ekstra for en premium massagepistol. Forventer du at bruge din massagepistol mens du ser film eller serie, så vil nu nok foretrække en massagepistol med et lavt støjniveau. 

Det er ligeledes vigtigt at overveje, hvornår du ønsker at bruge din massagepistol. Hvis du ønsker at bruge den på farten, så vil en mindre massagepistol måske være at foretrække, da den er lettere at transportere rundt, og nemt kan opbevares i de fleste tasker.

Vores råd: Definer dit behov for en massagepistol, og vælg den massagepistol som dækker det/de behov bedst.

Derfor skal du investere i en massagepistol

Der findes mange gode grunde til at du skal investere i en massagepistol. Det lille massageapparat er yderst fleksibelt, da du kan bruge det overalt på kroppen. Massage er et god redskab i forbindelse med fysisk aktivitet, og vi har derfor fundet nogle gode grunde til, at du bør investere i en massage gun.

 • Mindsker risikoen for skader

Når du har været fysisk aktiv, så vil du kunne opleve muskelømhed og træthed. Det er helt normalt, men det er også vigtigt, at sørge for at lade kroppen restituere. Hvis kroppen ikke får restitueret tilstrækkeligt, så vil du øge risikoen for at blive skadet under fysisk aktivitet.

Derfor skal du sørge for at få tilstrækkelig med søvn og næring, men du kan med fordel også sørge for, at dine muskler bliver løsnet op. Her kan massagepistolen blive en rigtig god ven, da den effektivt kan løsne op i musklerne, så du hurtigere kan være fysisk aktiv igen.

 • Øger blodcirkulation

Massage af muskler øger blodcirkulationen i kroppen, og det gør massage med en massagepistol også. Massagepistolen yder det man kalder for slagterapi, og det er en mere dybdegående behandling af musklerne. 

Slapterapien øger ligesom andre massageformer blodcirkulationen omkring de muskler som bliver behandlet. Den øget blodcirkulation betyder, at musklerne får en større mængde blod og næringsstoffer at arbejde med, hvilket fremmer restitutionen.

 • Styrker det mentale helbred

Massage har en positiv indvirkning på kroppen, da den sætter mange processer i gang. Længere oppe i indlægget har vi kommenteret på massagens effekt på angst, depression og stress. Men helt kort, så kan du mindske risikoen for disse sygdomme, hvis du sørger for jævnligt at få massage.

Massage er dejligt, og det er dejligt at få løsnet op i ømme og spændte muskler i kroppen. Derfor giver massagen fra en massagepistol også en følelse af velvære i kroppen, hvilket er yderst vigtigt for dit mentale helbred.

 • Mobilt massageapparat

Massagepistolen er det mest alsidige og mobile massageapparat, som du kan få fingrene i. Massagepistoler kommer i mange forskellige størrelser, men de er alle sammen yderst mobile og nemme at tage med på farten.

 • Billigt massageapparat

Massagepistolen er et billigt massageapparat sammenlignet med mange andre produkter indenfor samme kategori. Massagepistoler kan selvfølglig fås i mange forskellige prisklasser, men generelt set så er det en billig vej til en god omgang massage.

 • Alsidigt massageapparat

Der findes rigtig mange forskellige typer af massageapparater, men ingen af dem er lige så alsidige som en massagepistol. Der finde f.eks. fodmassageapparat, som udelukkende er beregnet til fødder, mens massagepistolen både kan bruges til fødder og andre muskelgrupper på kroppen.

Sådan skal du IKKE bruge din massagepistol

Dette afsnit er blot vores anbefaling til, hvordan du IKKE skal bruge din massagepistol. Hvis du vil læse, hvordan du bruger massagepistolen korrekt, så kan du læse afsnittet ‘’Hvornår og hvrodan skal du bruge din massagepistol’’.

Du skal ikke være bange for at bruge din massagepistol, da det er et forholdsvist harmløst massageapparat. Du bør dog aldrig bruge din massagepistol:

 • På en forstuvning
 • På dine blå mærker
 • På dine knogler
 • På områder med uforklarlige smerter

OBS: Hvis du har en sygdom som f.eks. gigt, fibromyalgi eller andre lignende sygedomme, så bør du ikke bruge en massagepistol, uden at du har snakket med din læge.

Hvad er perkussionsterapi (slagterapi)?

Perkussionsterapi er det fine ord for slagterapi, og det er en form for massage. Der findes mange forskellige former for massage, og de kan alle sammen noget hver især. Slagterapi er en form for massage, hvor kroppen bliver behandlet med kraftige slag mod musklen. De kraftige slag øger blodgennemstrømningen i områder omkring musklen, som bl.a. effektivisere din restitution.

Massagepistolen er et massageapparat som yder slagterapi, og det er godt, når du har brug for at komme dybt ned i det bløde væv i musklerne. Slagterapi skal ikke forveksles med vibrationsterapi, som dog også er en form for slagterapi men blot med meget mindre kraft.

Slagterapi er en populær behandlingsform for atleten eller sportsudøveren, som skal have lindret ømme muskler i kroppen. Da slagterapi kommer dybt ned i vævet omkring musklerne, så er det et godt værktøj til at fremme restitutionen i ømme muskelgrupper.

Hvornår skal du bruge din massagepistol?

Du kan bruge din massagepistol på mange forskellige tidspunkter, da du med fordel både kan anvede pistolen før en træning, efter en træning eller i en skadesperiode. Vi har beskrevet de tre muligheder lidt nærmere herunder:

Brug massagepistolen før træning

Massage er generelt rigtig godt at implementere før en træning, da det varme musklerne og led op. Massagen fremmer blodgennemstrømningen i musklerne, så de bliver helt klar til at skulle yde det maksimale. Massage bør ikke stå alene i en opvarmning, men det er noget, som der med fordel kan implementers samme med andre opvarmende aktiviteter.

Du behøver ikke bruge massagepistolen i en halv time inden en træning. Det må du selvfølgelig gerne, men du kan også give de muskelgrupper som du skal træne en kort behandling. Brug gerne sammenlagt omkring 5 minutter på de forskellige muskelgrupper, som du ønsker at træne.

På de 5 minutter kan du sagtens nå at ramme flere forskellige muskelgrupper, og derved øge blodcirkulationen, hvilket er yderst vigtigt inden du skal perfome fysisk. Se massagepistolen som et supplement til din opvarmning, som også bør bestå af flere elementer.

Brug massagepistolen efter træning

Du kan med fordel tage din massagepistol i brug efter en træning, hvilket der er flere gode grunde til. Slagterapi kan med fordel bruges til at få din krop til at slappe helt af, så den har de bedste forudsætninger for at restituere effektivt.

En god blodcirkulation er et vigtigt element i en god restitution, og det kan massagepistolen hjælpe dig med. Massagepistolen er yderts god til lokale behandlinger, hvorfor du har gode muligheder for at ramme præcist der, hvor din muskel har brug for det.

Behandlingen fra massagepistolen har en antiinflammatorisk effekt på musklerne, hvilket mindsker muskelømhed. Der er ikke noget værre end ømme muskler, når du skal præstere fysisk, og her kan massagepistolen blive en god ven.

Brug massagepistolen i en skadesperiode

Du kan godt benytte din massagepistol, hvis du er skadet, men du skal være meget forsigtigt med brugen af pistolen, så du ikke forværre din skade. Slagterapi går dybt ind i vævet omkring musklerne, og det er en forholdsvis kraftig massageform.

I en skadesperiode anbefaler vi, at du bruger det runde mundstykke og en lav hastighed. Den bløde runde mundstykket går ikke lige så dybt, som nogle af de andre mundstykker, men det yder stadig en dybere behandling end f.eks. det helt flade mundstykket.

Sørg for at hastigheden ikke er alt for høj, når du er skadet, da det kan belaste den skadet muskel unødvendigt. Du bør altid starte med en lav hastighed og langsomt øge hastigheden. Husk at massage skal være rart, og du skal stoppe behandlingen, hvis det gør decideret ondt.

Hvilket mundstykke skal jeg bruge på min massagepistol?

Der medfølger oftest flere forskellige mundstykker, da de egner sig godt til forskellige situationer. Mundstykkerne kommer i forskellige former, hvilket giver dig mange forskellige muligheder. Det varierer fra model til model, hvilke mundstykker der medfølger. 

Derfor anbefaler vi, at du er opmærksom på, hvilket mundstykker der medfølger til den massagepistol, som du ønsker at købe. Der er ikke noget rigtig og forkert, når det kommer til valg af mundstykke. Du kan bruge de forskellige mundstykker på lige nøjagtigt den måde du har lyst til, men derfor har vi stadig nogle anbefalinger til dig.

Vi har nedenfor beskrevet de typiske mundstykker, som oftest vil følge med, når du køber en massagepistol.

Kugle mundstykket

Kugle mundstykket er det mest populære og anvendte mundstykke til massagepistolen, hvilket der er flere gode grunde til. Først og fremmest, så er kugle mundstykket lavet i et blødt materiale, som gør, at det er yderst behageligt at få massage af massagepistolen.

For det andet, så kan det bløde kugle mundstykke bruges rigtig mange steder på kroppen. Mundstykket er helt ideelt til at løsne op i ømme og stive muskler på hele kroppen. Start altid med mindste hastighed og skru langsomt op, når musklen begynder at være varm.

Kugle mundstykket er bedst til følgende muskelgrupper:

 • Bryst
 • Lår
 • Almindelig massage


Fladt mundstykke

Det flade mundstykke er det mundstykke, som har den største kontaktflade, og det er enten fremstillet i hård skum eller plast. Hvis du skal have løsnet op i store muskelgrupper som f.eks. lår, så er det flade mundstykke ideelt.

Ligesom med de andre mundstykker, så anbefaler vi at du starter ud med en lav hastighed og langsomt forøger den, når du føler musklen er blevet varm.

Det flade mundstykke er bedst til følgende muskelgrupper:

 • Baller
 • Lår
 • Generelt store muskelgrupper

Gaffel mundstykket

Gaffel mundstykket er det mundstykke, som har to spidser for enden. Som navnet på mundstykket antyder, så minder dette mundstykke om en gaffel. Mundstykket har to spidser, hvilket betyder, at mundstykket har to kontaktflader.

Dette mundstykket er ideelt til muskelgrupper, hvor du ønsker at ramme begge sider af musklen. Det kan f.eks. være din arm eller din læg, hvor du ønsker at ramme begge sider frem for blot den ene. Mundstykket kan ligeledes bruges omkring rygsøjlen, men pas på ikke at ramme knoglerne, da det er yderst ubehageligt.

Gaffel mundstykket er bedst til følgende muskelgrupper:

 • Lægmusklen
 • Arme
 • Rygsøjlen
 • Generelt god til kroppen

Spidse mundstykke

Det spidse mundstykke har ikke en særlig stor kontaktflade, men den har derimod en meget direkte og skarp kontaktflade. Det betyder, at det spidse mundstykke er ideelt til ramme præcist lige der, hvor musklen er irriteret. Du kan derfor ramme mere præcist med dette mundstykke end du kan med de andre.

Det kan godt være ubehageligt første gang du prøver det spidse mundstykke, og du bør derfor starte med en lav hastighed. Mundstykket kan bruges de fleste steder på kroppen, men undgå at ramme dine knogler med dette mundstykke, for det er virkelig ikke en rar oplevelse.

Det spidse mundstykke er bedst til følgende muskelgrupper:

 • Dybdegående massage
 • Lokale behandlinger
 • Fødder
 • Små muskelgrupper

Husk at du kan bruge de forskellige mundstykker på lige præcis den måde du ønsker, men du kan med fordel bruge ovenstående anbefalinger, når du skal bruge din massagepistol for første gang.

Derfor skal du sørge for jævnligt at få massage

Massage er med til at forbedre blodcirkulationen i kroppen. Det er en vigtig funktion for kroppen, da det sørger for at transportere næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Massage er gavnligt for kroppen af mange forskellige grunde.

Vi giver dig lige 3 gode grunde til, at du jævnligt bør sørge for, at din krop får massage.

Forbedret lymfecirkulation

Massage øger blodgennemstrømningen til musklerne, og når det sker, så kommer der flere affaldsstoffer ud i blodbanerne. Det sætter lymfeststement i gang, og deres fornemmeste opgave er at rense og filtrer dit blod. Massage er derfor med til at forbedre lymfecirkulationen, da det sætter processen i gang.

Sænker stressniveauet i kroppen

Massage øger dopaminen og serotoninen i kroppen, mens den sænker niveauet af stresshormonet cortisol i dit blod. Massage har derfor en positiv effekt på stress, angst og depression. Det skal dog siges, at du får de bedste mentale resultater, hvis du er i en fuldstændig afslappet tilstand.

Den tilstand kan godt være svær at finde, hvis du selv skal holde massagepistolen. Det vil derfor være en fordel, hvis du kan få en partner til at føre massagepistiolen, så du kan slappe helt af i kroppen.

Restitution

Det er ikke for sjov, at alle de store atleter bliver masseret næsten dagligt. Massage gør restitutionen hurtigere, hvorfor massage er et kendt værktøj indenfor sportens verden. Massage af musklerne i kroppen kan gøres på mange forskellige måder, og en af dem er med en massagepistol.

Der findes mange massageapparater på det store marked, og de har hver især deres forcer. Massagestolen er måske det mest fleksible massageapparat du kan finde, da du kan bruge den på hele kroppen. En massage gun er derfor et godt værktøj til velvære, så du jævnligt sørger for at give kroppens muskler massage.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol et en lille kompakt massageapparat, som af udseende ligner en pistol. Apparatet bliver drevet af en motor, som vibrerer mundstykket for enden af pistolen frem og tilbage.

Hvad er den bedste massagepistol?

(Bliver vurderet efter testen er afsluttet)

Hvordan vælger jeg den rigtige massagepistol?

Du skal finde den massagepistol som dækker dine behov bedst. Der er nemlig stor forskel på behov, og derfor skal du først definere dine krav til en massagepistol.

Du kan med fordel læse afsnittet ‘’Sådan køber du den bedste massagepistol til dig’’, som er en oversigt over, hvad du skal kigge efter, når du skal finde den perfekte massagepistol.

Er en massagepistol pengene værd?

Vi mener i høj grad at en massagepistol er pengene værd. Massagepistolen er yderst fleksibel og mobil, og så koster den ikke nødvendigvis særlig mange penge.

Kilder

Andre indlæg der kunne være interessante

Tidligere artikelSuperSox Grip Socks 2.0 anmeldelse
Næste artikelFodbad test – Find det bedste fodbad med massage

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her