Beurer FM90 anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Vi har testet fodmassageapparatet Beurer FM90 på egne fødder, og vi kan allerede nu afsløre, at vi er meget tilfredse med dette fodmassageapparat fra Beurer. Du kan under produktet læse vores anmeldelse af det moderne fodmassageapparat, som vi nok ikke kan leve uden længere.


beurer fm50 anmeldelse

Beurer FM90 fodmassageapparat

Beurer FM90 er ren kærlighed til fødderne, og man får virkelig en god følelse af velvære i fødderne, når man har fået en behandling af apparatet. Det er i skrivende stund en kold tid på året, og det kan godt resultere i kolde fødder i løbet af dagen. Derfor er det også ekstra rart, at Beurer FM90 har indbygget varme funktion til fødderne.

5/5 stjerner

I samarbejde med proshop.dk


Specifikationer:

 • Shiatsu massage
 • Luftkompressionsmassage
 • Varmefunktion
 • Effekt: 48 watt
 • Vægt 4,5 kg
 • Flere massageprogrammer
 • Flere intensiteter
 • Garanti 3 år

Gode behandlingsmuligheder

Vi synes af Beurer FM90 giver gode behandlingsmuligheder, da det er nemt at justere på maskinens tre forskellige funktioner. Det er nemlig muligt at justere på kompressionsmassagens intensitet, så du ikke føler at dine fødder bliver kvast. Maskinen er helt sikker at bruge, og den kan selvfølgelig ikke påføre dine fødder skade, men det kan godt føles sådan, når kompressionen i maskinen virkelig tager fat.

Der er ligeledes mulighed for at vælge mellem tre forskellige massageprogrammer, så der er mulighed for god variation i forhold til behandlinger. Vi har prøvet alle tre, og de føles hver især fremragende. Det er ligeledes muligt at slå varmefunktionen til og fra efter behov. Vi kan blot sige at varmefunktionen er guld værd, når du kommer hjem med kolde fødder.

Brugervenligheden er helt i top, da du nemt kan justere de forskellige niveauer og intensiteter vha. ganske få touchknapper, som reagere hurtigt og nemt ved berøring. Du kan stoppe behandlingen med et enkelt tryk på start/stop knappen, hvilket er rart, hvis kartoflerne lige pludselig koger over ude i køkkenet (Ja, det skete for os en enkelt gang, og derfor ved vi, at denne funktion er rar at have til rådighed).

Fodmassage mens der bliver set film i fjernsynet

En af de fede ting ved Beurer FM90 er dens lave støjniveau. Fodmassageapparatet larmer ikke synderligt meget, og vi har f.eks. snildt kunne sidde i sofaen og se en film samtidig med at Beurer FM90 behandlende ømme fødder. Den er selvfølgelig ikke lydløs, men støjniveauet er lavt, og man kan primært høre kompressionen arbejde, hvilket vi i hvert fald ikke synes er forstyrrende.

Vi er desværre flere i hjemmet som er glade for Beurer FM90, så apparatet bliver nødt til at gå en smule på skift, hvis ikke det skal ende med en krig i hjemmet. Derfor er det også meget smart, at fodmassageapparatet automatisk afslutter en behandling efter ca. 20 minutter. Så kommer der oftest et par nye fødder ned i maskinen, men det sker da også, at fødderne lige får endnu en 20 minutters behandling.

Fordele

 • Varmefunktion
 • Gode justeringsmuligheder
 • Let at betjene
 • Kompression
 • Lavt støjniveau
 • Billig

Ulemper

 • Fylder forholdsvist meget
 • Kun egnet til fødderne


Sportstorvet anbefaler Beurer FM90

Hvis du har læst hele anmeldelsen, så kan du nok høre, at vi er meget begejstret for dette produkt. Vi synes, at det er intet mindre end et fremragende produkt. Beurer FM90 kommer virkelig i dybden med ømme og kolde fødder, og det bidrager i høj grad til at vi kommer helt ned i gear efter en stressende dag på studie/arbejde.

Vi bruger både Beurer FM90, når vi læser en bog, når vi arbejder på computeren, når vi ser en film/serie eller når vi bare skal sidde og slappe af med en kop kaffe. Det kan vi, fordi støjniveauet er lavt og fornøjelsen er meget høj. Vi giver også Beurer FM90 5 stjerne ud af 5 mulige, da apparatet ikke koster særlig meget sammenlignet med lignende produkter.

I samarbejde med proshop.dk

Tidligere artikelRecovery Boots test – Find de bedste Recovery Boots
Næste artikelSalomon Trailblazer 20 anmeldelse

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her