SuperSox Grip Socks 2.0 anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Vi har testet SuperSox Grip Socks i en hel efterårssæson med fodbold på programmet 4 gange om ugen. Allerede nu kan vi afsløre, at 2.0 grip sokker fra SuperSox er fremragende, og vi er virkelig tilfredse med sokkerne. Igennem de sidste mange sæsoner har der været mange forskellige grip sokker på fødderne, og de her sokker slår dem alle.


bedste grip socks

SuperSox Grip Socks 2.0

Disse Grip Socks fra SuperSox er intet mindre end fremragende. Det specille ved disse sokker er silikoneknopperne, som du finder under sokkerne. Jeg har haft problemer med vabler i rigtig mange år, og jeg har prøvet rigtig mange forskellige ting for at slippe af med de irriterede og ømme vabler, som førhen kom hvergang der skulle nye støvler på fødderne. Løsningen på at forebygge vabler og optimere performance på banen er grip sokker!

5/5 stjerner

I samarbejde med supersox.dk


Specifikationer:

 • Åndbart materiale
 • Antibakterielt materiale
 • Innovative silikoneknopper
 • 360 graders skridsikkert greb

En af markedets billigste og bedste grip socks

Vi har haft rigtig mange forskellige grip sokker på fødderne, og de bedste er uden tvivl disse grip socks fra SuperSox. Når du først har prøvet at spille med SuperSox 2.0, så kan du ikke gå tilbage til normale sokker igen. Kontakten mellem fødder og støvle er virkelig god, og de innovative silikoneknopper mindsker friktionen mellem dine fødder og støvler. Dermed mindskes risikoen også for vabler, og det vil vi gerne skrive under på. Der er ikke kommet nogle vabler på fødderne, i den periode disse grip socks har været på fødderne.

Du synes måske at det lyder dyrt, at du ikke kan gå tilbage til normale sokker igen. Men det skal du slet ikke være bange for. SuperSox Grip Socks 2.0 kommer nemlig til en virkelig skarp pris på 129 kr for et par, hvilket er yderst billigt for et par sokker af den kvalitet. Sokkerne har tilmed også en virkelig god holdbarhed, og vi har uden problemer kunne komme igennem en forårssæson med 2 par sokker.

En alsidig sok, som kan bruges til mange forskellige sportsgrene

Grip Socks 2.0 er designet til sportsgrene med deceleration, acceleration, sideskift og vendinger. Derfor henvender grip sokkerne sig nærmest til alle atleter og motionister, som ønsker den bedste kontakt med deres fodtøj. Fodbold, Håndbold, Badminton, Bordtennis og vi kunne blive ved. Grip sokkerne er mindsker både friktionen i fodtøjet, og så øges blodcirkulationen omkring fødderne, så risikoen for skader også mindskes.

Ydermere så bidrager det tætte fit også med støtte på udsatte områder på fødderne, hvilket også er med til at mindske trælse skader. Materialet er åndbart og antibakterielt, hvilket er essentielt, når fødderne bliver svedige nede i det udvalgte fodtøj. Sokkerne tørre også virkelig hurtigt efter en vask, hvilket er super rart, når du ønsker at bruge dem flere gange om ugen.

Fordele

 • Mindsker risikoen for vabler
 • Bedre kontakt med støvlen
 • Tæt fit
 • Lav pris
 • Mange forskellige farver
 • God holdbarhed

Ulemper

 • Stoffet bliver stift efter længere brug af strømperne


Sportstorvet anbefaler SuperSox Grip Socks 2.0

Du kan nok godt læse dig frem til, at vi i høj grad anbefaler SuperSox Grip Socks 2.0. Vi er virkelig glade for vores grip sokker fra SuperSox, og vi anbefaler i høj grad at du prøver dem af. Sokkerne er yderst budgetvenlige, og så holder de også virkelig godt sammenlignet med andre grip sokker. Der er rigtig mange fordele ved dette produkt, og nærmest ingen ulemper.

Hvis du ønsker at tage din performance til næste niveau, slippe for trælse vabler på fødderne og generelt øge komforten omkring dine fødder, så skal du helt sikkert give SuperSox Grip Socks 2.0 en chance. Sokkerne får 5 ud af 5 stjerner.

supersox grip socks 2.0 anmeldelse

I samarbejde med supersox.dk

Tidligere artikelSportsbuddy Vision V1 anmeldelse
Næste artikelMassagepistol test – Find den bedste massagepistol

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her