Bodylab Whey 100 anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Vi har testet Bodylab Whey 100 proteinpulver, og vi har nu lavet en anmeldelse af Bodylabs velkendte proteinpulver til dig. Du får her vores 100% ærlige mening omkring proteinpulveret, og vi kommer bl.a. ind på fordele og ulemper ved produktet. Vi har smagt Strawberry Milkshake og Ultimate Chocolate, og vi har derfor ikke smagt alle varianter fra Bodylab. Dog udtaler vi os generelt om Bodylabs populære Whey 100 i denne anmeldelse.


Bodylab proteinpulver anmeldelse

Bodylab Whey 100 Proteinpulver

Bodylabs Whey 100 proteinpulver smager fremragende, og så er det nemt at blande sammen med både vand og mælk, uden at der opstår klumper i væsken. Proteinpulveret kommer fra det anerkendte Bodylab, som har deres produktion i Danmark. Det synes vi bidrager til en god helhedsoplevelse, da vi så kan være sikre på, at produktet er produceret under ordentlige forhold og er af høj kvalitet.

4,5/5 stjerner

I samarbejde med bodylab.dk


Ingredienser og næringsindhold:

Ingredienser og næringsindhold varierer fra variant til variant, og vi tager derfor udgangspunkt i 100 gram Strawberry Milshake pulver.

 • Energi: 1.680 kJ / 396 kcal
 • Fedt: 7,1 gram
 • Kulhydrater: 8,1 gram
 • Kostfibre: 0,5 gram
 • Protein: 75 gram
 • Salt: 0,39 gram

Fremragende opløsning og smag

Bodylab har sørget for at deres Whey 100 proteinpulver er instantiseret, hvilket betyder, at pulveret kan opløses ved omrøring i den valgte væske. Vi anbefaler dog, at du mixer dit proteinpulver i en shaker, da det uden tvivl giver den bedste opløsning. Proteinpulveret opløses super nemt i både vand og mælk, og smagen er super god, uanset om du bruger vand eller mælk. Skal vi dog vælge en væske, så må det blive mælk. Pulveret mixet med mælk giver en mere cremet konsistens, og det smager bare lige det bedre med mælk.

Vi har både smagt Strawberry Milshake og Ultimate Chocolate, og begge varianter smager fremragende. Du er ikke i tvivl om, hvilken smag du har valgt. Den kommer virkelig til udtryk, og vi synes begge varianter er fremragende. På sigt kan den kraftige smag af chokolade godt blive en smule for meget, og det vil derfor være en god ide at variere mellem flere forskellige varianter.

God og lækker kilde til protein

Proteinkilden i denne proteinpulver er Whey 100, og den har en meget høj biologisk værdi og et høj indhold af BCAA. Det betyder med andre ord, at Bodylabs Whey 100 er den helt perfekte kilde til protein. Alle varianter kommer uden tilsat sukker, og proteinpulveret har derfor et lavt indhold af sukker.

Proteinpulveret fra Bodylab kan bruges i mange forskellige sammenhænge, da det med fordel både kan anvendes i et vægttab eller til muskelopbygning. Generelt kan proteinpulver bruges til rigtig mange forskellige retter, da det f.eks. både kan indgå i grød og en pandekageblanding. De mange forskellige varianter betyder, at du kan tilføre din yndlingssmag til f.eks. din havregrød om morgenen, samtidig med at du får et proteinrigt måltid.

Fordele

 • Produktion i Danmark
 • Højt indhold af protein
 • God opløsning
 • God smag
 • Mange forskellige varianter

Ulemper

 • Ikke det billigst proteinpulver på markedet
 • Fås ikke i en større mængde end 1 kg

Sportstorvet anbefaler Bodylabs Whey 100 proteinpulver

Vi anbefaler i høj grad Bodylabs Whey 100 proteinpulver, da det har nogle fremragende egenskaber i både opløsning og smag. Grunden til at vi ikke giver proteinpulveret den sidste halve stjerne er, at pulveret ikke er det billigste på markedet, og så kommer det heller ikke i en større mængde end 1 kg.

Vi vurderer dog, at det er nogle forholdsvist ubetydelige faktorer, når vi tager et kig på ingredienser og næringsindhold, og ikke mindst når vi tager et kig på, hvor pulveret bliver produceret. Bodylabs Whey 100 proteinpulver er måske det bedste proteinpulver på markedet, og derfor anbefaler vi i høj grad, at du giver Bodylab Whey 100 en chance. 4,5 stjerner ud af 5 herfra.

bodylab whey 100 anmeldelse

I samarbejde med bodylab.dk


Andre indlæg der kunne være interessante

Tidligere artikelFodboldstøvler guide – Find de bedste fodboldstøvler
Næste artikelMultivitamin test – Find den bedste multivitamin

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her