Om os

Hvem er sportstorvet?

Sportstorvet er et online magasin, som er blevet etableret med hensigt på at skabe en oversigt over produkter for dig som forbruger. Sportstorvet udgiver regelmæssigt guide til at vælge de helt rigtige produkter indenfor sport og fitness.

Med den øgede digitalisering i verden er der opstået kæmpe markeder, hvor virksomheder i høj grad har mulighed for at nå en masse kunder. Det gør også, at DU som forbruger har helt vildt mange muligheder, når du skal ud og handle på nettet.

Vi vil gerne gøre oplevelsen nemmere for dig! Derfor samler vi en masse information om forskellige produkter, og gør det nemt for dig at finde det rigtige produkt, som passer præcist til dine behov!

Sportstorvet – Digitalt online magasin

Sportstorvet er et nyt magasin, hvis mission er at gøre det nemt for dig som forbruger at finde de helt rigtige produkter. Sportstorvet sætter en ære i at vejleder forbrugerne til at vælge de helt rigtige produkter, når de skal ud og have fat i nyt sportsudstyr eller noget nyt udstyr til fitnessrummet.

Vi er uafhængige og skriver derfor om mange forskellige produkter indenfor sport og fitness. Vi vil vejlede dig ved at skrive nemme forståelige guides om de enkelte produkter. Vi sætter produkterne op mod hinanden, og finder det produkt, som passer lige nøjagtig til din pengepung.

Vi kan tilbyde denne gratis tjeneste, fordi vi samarbejder med en række forhandlere, som giver os en provision, hvis i vælger at købe produktet igennem vores links. Dermed sagt beslutter vi selv hvad vi skriver om, og vi udvælger derfor de produkter vi ser værdi i. Vi samarbejde kun med forhandlere du kan stole på.

Pris og Guides

Sportstorvet sammenligner anmeldelser, specifikationer, tests og udtalelser fra pålidelige kilder. Derefter sætter vi alle disse informationer og indtryk op på en overskuelig måde, som i sidste ende bliver den guide du læser. Vi anbefaler ikke produkter, som vi ikke ser værdi.

Alle priser du ser på vores website er gældende hos den pågældende forhandler. Priserne er vejledende, og der kan defor opstå en situation, hvor prisen ikke er opdaterede. Vi bestræber os på at holde alle links og prise opdaterede.

Vi har ingen indflydelse på priserne hos forhandlerne, og vi kan derfor ikke stilles til ansvar for de pris ændringer en forhandler eller webshoop skulle have foretaget.

Vil du vide mere?

Har du ikke fået tilstrækkelig viden om hvem vi er, eller har du et helt andet spørgsmål? Så sidder vi klar ved tasterne til at svare på dine spørgsmål. I vores verden er der ikke noget der hedder dumme spørgsmål, så hold dig ikke tilbage!

Brug kontakt formularen og vi vender tilbage med et svar indenfor 24 timer!


Sportstorvet støtter:

co2-udledning.dk affald-i-naturen.dk bæredygtig-virksomhed.dk grønne-investeringer.dk