Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Kunne du tænke dig at øge din performance på fodboldbanen?

Så bør du prøve Grip Socks!

Grip sokker er blevet meget populære over de seneste par år, og derfor har vi lavet en Grip Socks test. Vi har fundet frem til de bedste grip sokker, så du kan tage din performance til næste niveau. Grip sokker mindsker bl.a. friktionen i dine fodboldstøvler, så du kan holde fokus på dit spil.

Vi har samlet en række forskellige grip sokker, som efter vores overbevisning er nogle af de bedste på markedet. Under listen af produkter kan du blive klogere på, hvordan Grip Socks kan være med til at øge din performance.

Vi anbefaler følgende Grip Socks:

SuperSox Grip Socks 2.0

– Innovative silikoneknopper
– Optimer komfort og performance
– Fås i mange farver

I samarbejde med supersox.dk


Supersox 2.0 er den nye og forbedrede kollektion af Grip Sock, som skal være med til at hæve dit niveau inde på banen. Grip sokkerne er lavet til dig, som vil være i fuldkommen kontakt med dine sko. Sokkerne er designet med henblik på komfort og funktionalitet.

Supersox er et dansk brand som tager deres grip socks seriøst. Sokkerne er udstyret med innovative silikone knopper, så du er sikker på et godt greb i dit fodtøj. Silikone knopperne sikrer at dine fødder ikke glider rundt i dine sko. De er designet til sportsgrene med acceleration, deceleration, sideskift og vendinger.

Derfor egner SuperSoxs Grip Socks sig også rigtig godt til fodbold, da spillet på banen indeholder alle ovenstående elementer. Sokken har 360 graders skridsikkert greb, som sikrer dig minimal friktion. Har du problemer med vabler, så der SuperSox Grip Socks det ideelle valg. SuperSox kan fås i mange forskellige farver.


Liteguard Fodboldsokker Pro-Tech

– Strategisk placeret silikoneknopper
– Reducere risikoen for skader
– Fremstillet i SoftAir materiale
– Ekstra vævet kompressions teknologi

I samarbejde med unisport.dk


PRO-TECH grip sokker fra Liteguard er til dig som ønsker at tage dit spil til næste niveau. Strømperne kommer med strategisk placeret silikonebelægning, som giver dig et optimalt grip og mindsker friktion i dine sko.

PRO-TECH er en kompressionsstrømpe, som støtter din ankel og akillessene. Den er ligeledes designet, så du kan lave lyn hurtige retningsskift og vinke farvel til din modstander.

Ikke nok med at Liteguard har lavet et par fodbold grip sokker, som giver dig de bedste forudsætninger for at performe, så kan strømperne også mindske mængden af skader. Liteguard har produceret grip sokker, som hjælper din ankel og akillessene.

PRO-TECH er udstyret med små silikone knopper omkring dine ankelknoer, som sikrer en god blodcirkulation omkring området og støtter dine ledbånd. Silikone knopperne er også med til at øge komforten i støvlen, så du kan hold fokus på spillet.

Liteguards grip sokker er også udstyret med akillessenekompression direkte på akillessenen, som støtter din sene. Når du dyrker sport, så bliver din akillessene konstant udsat for vibrationer, hvilket den direkte kompression hjælper på.

PRO-TECH grip sokker er lavet af en svedtransporterende materiale, som hurtigt transportere sved væk fra huden. Det sublime materiale kombineret med silikone knopperne giver maksimal komfort og mindsker risikoen for vabler. 


Liteguard Fodboldsokker Performance

– Strategisk placeret silikoneknoppet
– Reducere risikoen for skade
– Fremstillet i SoftAir materiale
– Medicinsk godkendt

I samarbejde med unisport.dk


Liteguard fodbold grip sokker er efterhånden de foretrukne fodboldsokker for mange fodboldspillere, og det er der en god grund til. Liteguard Grip Socks er fremstillet i SoftAir Plus materiale, som sikrer maksimal komfort og en optimal svedtransportering.

Grip sokkerne fra Liteguard er lavet med fokus på at optimere din performance på banen og reducere risikoen for skader. Fodboldsokkerne fra Liteguard er lavet med en speciel væveteknik, som er den nyeste på markedet. Grip sokkerne sikrer en god kompression, som er medicinsk godkendt

Liteguard Fodboldsokker er udstyret med silikoneknopper som er strategisk placeret. Det sikrer dig optimal kontakt med støvlen, så du ikke glider rundt i støvlen, når du skal performe. Liteguard har sørget for maksimal komfort og funktionalitet, da sokkerne kommer med en indvendig lomme til dine benskinner.

Grip sokkerne fra Liteguard kommer med ekstra vævet kompressionsteknologi omkring akillessenen, så skal være med til at reducere risikoen for at få skader. Hvis du søger de ultimative Grip Socks, så skal du prøve Liteguards fodboldsokker.


Ankel Grip Socks 2.0

– Innovative silikoneknopper
– 360 graders skridsikkert greb
– Optimer komfort og performance
– Fås i Sort og Hvid

I samarbejde med supersox.dk


De populære grip sokker fra Supersox kan nu også fås i en kort ankel model. Ankel modellen har de samme specs som den høje model, men denne korte version henvender sig i høj grad også til andre sportsgrene end fodbold, hvor spillere ofte bruger den høje model.

Supersox designer sine sokker med henblik på at forbedre din performance i sportsgrene med deceleration, acceleration, sideskift og vendinger. Det betyder, at deres grip socks henvender sig til rigtig mange forskellige sportsgrene.

Supersox har udstyret de lave ankel grip socks med deres innovative silikoneknopper, som mindsker friktionen mellem fodtøj og sok. Sokken har en 360 graders skridsikkert greb, hvilket minimere risikoen for at få vabler, når du dyrker din sport.

Materialet i Supersox 2.0 er et lækkert og åndbart materiale, som støtter dine fødder og øger blodcirkulationen. Sokken bidrager ligeledes til stabilitet omkring fodleddet. Den lave ankel model fra Supersox er af høj kvalitet, og så er prisen yderst konkurrencedygtig.


Unisport Grip Sock Low Knitted Logo

– Strategisk placeret silikoneknopper
– Høj komfort og holdbarhed
– Øger blodcirkulation og stabilitet

I samarbejde med unisport.dk

Unisport har lavet deres egne grip sokker, og ikke nok med at de er af høj kvalitet, så bliver de også solgt til en skarp pris. Grip sokkerne fra Unisport bliver lavet i en farve, og det er sort med hvidt logo.

Grip sokkerne er lave med kompression og rib konstruktion, hvilket er med til at øge blodcirkulationen og forbedre stabilitet omkring fodens udsatte områder. Unisport laver deres grip socks i materialet frotté som øger holdbarheden og komforten.

Sokkerne er udstyret med strategisk placeret silikoneknopper under foden, så der bliver skabt en effektiv kontakt mellem støvle og sok. Du kan være sikker på at du opnår optimalt greb og mindsker friktionen i støvlen med disse grip sokker fra Unisport.

Hvis du ønsker at øge din performance på banen, så kan du med fordel prøve Unisports egne grip sokker. Unisport sælger dem til en virkelig god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

OBS: Unisport Grip Sock er kun tilgængelig for Unisport FC medlemmer, hvilket er et gratis medlemskab, som giver dig en række fordele på Unisports webshop.

Unisport Grip Sock Flash Print – Hvid

– Strategisk placeret silikoneknopper
– Grip sokker med kompression
– Åndbart materiale sikrer høj komfort

I samarbejde med unisport.dk


Unisport har lavet et par billige grip socks med deres Grip Sock Flash Print i hvid. Hvis du ikke er helt sikker på, om grip sokker er noget for dig, så kan det være en god ide at prøve disse grip sokker fra Unisport, da de kommer til en skarp pris.

Disse grip sokker fra Unisport kommer med kompression samt rib konstruktion, hvilket er med til at øge blodcirkulationen og forbedre stabiliteten omkring fodens udsatte områder. Materialet i sokkerne er åndbart, hvilke bidrager til en øget komfort, når du benytter disse sokker.

Unisport har sørget for at silikoneknopperne under foden er strategisk placeret, så sokken effektivt griber fat i støvlen. Grip Sock Flash Print mindsker friktionen i støvlen, hvilket minimere risikoen for smertefulde vabler. Sokkerne bidrager til øget komfort og stabilitet, hvilket minimere risikoen for at blive skadet.

Falke Sokker 4 Grip Stabilizing

– Strategisk placeret silikoneknopper
– Elastisk materiale sikrer komfort
– Kompressionszoner

I samarbejde med unisport.dk


Falke Sokker 4 er udstyret med små silikoneknopper, som sikrer en optimal kontakt med støvlen. Grip sokkerne fra Falke er med til at optimere din performance på banen, da du ikke skal bekymre dig om, at dine fødder glider rundt i støvlerne.

Den strategiske placering af silikoneknoppper sikrer en god kontakt med støvlen, så du kan koncentrere dig om at sætte din modstander af og banke bolden i kassen. Falke Sokker 4 Grip er lavet af et elastisk materiale, som sikrer fuld bevægelsesfrihed og en optimal pasform.

Grip sokkerne er mærket med højre og venstre, som sikrer en optimal anatomisk pasform. Falke Sokker 4 Grip er udstyret med en kompressionszone omkring anklerne, så du stabiliseres på yder- og indersiden af dine ankler. Falke Sokker 4 Grip Stabilizing er de perfekte grip socks til dig, som gerne vil tage din performance til næste niveau.

Sleeves: Så du kan spille kamp med dine Grip Socks


Liteguard Performance Sleeve Sæt

– Fremstillet i SoftAir Plus materiale
– Indvendig lomme til benskinner
– Medicinsk godkendt
– Formbare benskinner medfølger

I samarbejde med unisport.dk


Hvis du godt kunne tænke dig det ultimative performance sæt til dine Liteguard grip sokker, så er dette Lifeguard Performance Sleeve sæt helt perfekt. Dette fodboldsleeve fra Litegyuard er det første certificerede sleeve til fodbold i verden, og det vil helt sikker ikke skuffe dig.

Væveteknikke der er blevet brugt til at fremstille disse sleeves er den nyeste på markedet, og kompressionen, som bidrager til et bedre blodomløb, er medicinsk godkendt. Dette sleeve er blevet vævet ekstra omkring akillessenen, hvilket minimere vibrationer op gennem området.

Liteguards Performance Sleeve er fremstillet i SoftAir Plus materiale, som sikrer god komfort og en optimal svedtransportering. Sleevet er udstyret med en indvendig lomme til benskinnerne, så du slipper for at bruge sportstape til at holde dine skinner på plads.

De unikke benskinner fra Liteguard medfølger i dette Performance sæt. Skinnerne bliver formbare ved 62 grader, og så kan du tilpasse dine skinner, så de passer helt perfekt til dine dimensioner. Skinnerne er både lette og stærke, og så sidder de perfekt på dine skinneben.

Sport Sleeve 2.0

– Supplement til Supersox grip socks
– Let og strækbart materiale
– Sidder tæt på benet
– Fås i 5 forskellige farver

I samarbejde med supersox.dk

For både at kunne træne og spille kamp med dine grip sokker, så kan du investere i et sleeve, som tillader, at du også kan bruge dine grip socks til kamp. Et sleeve gør, at du slipper for at klippe i dine fodboldstrømper, da der er hul i begge ender af et sleeve.

Supersox har lavet deres Sport Sleeve 2.0 som et supplement til deres egen gip socks, som du finder længere oppe på siden, men disse sleeves kan uden problemer anvendes sammen med andre grip sokker. Designet er nemlig helt rent og minimalistisk, hvilket betyder, at Sport Sleeve 2.0 ser godt ud sammen med andre brands.

Sport Sleeve 2.0 er fremstillet til at sidde tæt til benet, hvilket føles rart, når du skal ud og performe på fodboldbanen. Materialet er strækbart og let, hvilket gør pasformen perfekt. Dette sleeve bidrager til øget komfort, hvilket gør, at du kan have fokus på dit spil.

Hvilke parametre har vi kigget på?

Markedet for grip sokker er under en rivende udvikling, og der kommer løbende nye brand til. Vi har taget udgangspunkt i en række faktorer, som vi har fundet relevante, når de bedste grip socks skulle findes.

Disse parametre har vi kigget på:

  1. Pris på produktet
  2. Materialer
  3. Kundeanmeldelser
  4. Vores vurdering

Hvad er Grip Socks?

Grip Socks er sokker, som er lavet med henblik på at øge performance hos atleter. Grip Socks adskiller sig fra traditionelle sokker, da de er udstyret med et skridsikkert element, så du ikke glider rundt i dit fodtøj. 

Grip Sock bliver derfor primært anvendt af atleter, som bevæger sig i mange forskellige retninger, når de dyrker sport. Det kan være alt fra fodbold, badminton, tennis, bordtennis osv. Du finder oftest små silikone knopper på Grip Socks som sikrer optimal kontakt med dine sko, hvilket bidrager til at øge performance og komfort.

Hvem bruger Grip Socks?

Grip Socks bliver primært brugt af atleter, som bevæger sig i mange forskellige retninger, når de dyrker sport. Der er efterhånden mange fodboldspillere som gør brug af grip sokker, da fodbold er et meget dynamisk spil.

Fodboldspillere er meget dynamiske og bevæger sig i mange forskellige retninger i løbet af en kamp. Som fodboldspiller skal du både accelerere og decelerere, og derfor er det vigtigt at du er i god kontakt med dine fodboldstøvler.


Hvordan kan Grip Socks være med til at optimere din performance?

Grip Socks holder dine fødder på plads i støvlen, så du ikke skal rende og være irriteret over at du glider rundt i dine støvler. Det kan være distraherende og fjerne fokus fra spillet, hvis du glider rundt i dine fodboldstøvler. Her kan Grip Socks være en kæmpe hjælp!

Grip Socks er udstyret med silikone knopper, som holder dine fødder på plads. De sikrer dig optimal kontakt med dine fodboldstøvler, så du kan have 100% fokus på dit spil. Knopperne er strategisk placeret, så du kan være sikker på god kontakt fra hæl til tå.

Har du problemer med vabler?

Hvis du af den ene eller anden grund bliver ramt af vabler, så er grip socks i høj grad relevant for dig!

Grip Socks holder dine fødder på plads, så du undgår friktion i dine støvler. Friktionen opstår ofte når et par nye støvler skal spilles til, eller når det bliver fugtigt i dine fodboldstøvler. Her kan silikone knopperne gå hen og blive din bedste ven på banen.

Der er ikke noget værre end vabler i en fodboldstøvle. Det gør ondt og det fjerner fokus fra spillet. Grip sokker er en virkelig god løsning, hvis du har tendens til at få vabler. Undgå friktion og øg din performance med grip socks.

Bør du investere i Grip Socks?

Ja.

Det er vores klare anbefaling at du gør brug af grip socks, hvis du dyrker en dynamisk sport en eller flere gange om ugen. Du vil helt klart kunne mærke forskellen fra en traditionelt par sokker til en par grip socks. Kontakten mellem fod og fodboldstøvler kan være en afgørende faktor, når du ønsker at performe godt hver gang.

Hvis du har problemer med vabler, så er det vores klare anbefaling at du begynder at bruge grip sokker. De vil mindske friktionen i støvlen, så du mindsker risikoen for at blive ramt af vabler, som gør ondt og er distraherende.

Sådan holder dine Grip Socks i lang tid

Der er ikke noget som lever evigt, og det gør dine grip socks heller ikke.

Men du kan øge deres levetid ved at behandle dem ordentligt, og derfor kommer vi med en række råd til hvordan du gør det.

Hvis du ønsker at forlænge dine grip socks levetid, så skal du gøre følgende:

  1. Vask maksimalt dine grip sokker på 40 grader
  2. Vask dine grip sokker med vrangen ud, så du mindsker slid på silikone knopper
  3. Lad dine grip socks lufttørre. Tørretumbleren slider hårdt på dem.

Hvis du følger de 3 trin, så øger du chancen for at forlænge dine grip socks levetid.

Andre indlæg der kunne være interessante

Tidligere artikelLøbebånd test – Guide til det bedste løbebånd
Næste artikelTest af Sportsbuddy aktivitetsur – Vælg det rigtige aktivitetsur fra Sportsbuddy

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her