Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Velkommen til vores mountainbike test, hvor vi har fundet de bedste mountainbikes og samlet dem i denne guide. Markedet for mountainbikes er kæmpe stort, og det kan derfor være svært at overskule ”projekt ny mountainbike”. Derfor har vi lavet denne mountainbike guide, hvor vi kommer med forslag til de bedste mountainbikes til dig.

Vores mountainbike guide har fokus på at finde den bedste mountainbike til prisen, så du kan komme i gang med at udforske terrænet på den anden side af landevejen. Mountainbikes er over de seneste mange år blevet en populær cykeltype, da det er en god måde at komme ud i den friske natur, samtidig med at du dyrker motion.

Mountainbikes bliver dog ikke kun anvendt til det bakkede landskab, da det også kan være en glimrende cykel på landevejen. En mountainbike er en rigtig god all-round cykel, som i høj grad også kan bruges som en pendler cykel i den travle hverdag. Det er på langt de fleste modeller muligt at montere cykeludstyr som f.eks. skærme og bagagebærer, hvilket bl.a. gør cykeltypen til en alsidig en af slagsen.

Det gør at en MTB ikke er fastlåst til et element, hvilket gør, at du kan tage spontane beslutninger, når du er ude og cykle. Derfor er vi dykket ned i markedet for mountainbikes, hvilket har udmøntet sig i dette indlæg, som du nu sidder og læse.

Du kan trygt købe din mountainbike over nettet

Cyklerne på denne liste over de bedste mountainbikes til prisen er nemlig 100% samlet ved levering, og du skal derfor ikke bøvle med at samle din cykel, når den bliver leveret. Vores samarbejdspartnere sørger for at cyklen bliver pakket ind, så den ikke får nogen skader under leveringen.

Du skal heller ikke være bange for at du ikke kan passe din mountainbike, da alle vores samarbejdspartnere har størrelsesguides på deres sider. Du kan derfor uden problemer finde den helt perfekte størrelse, så du kan finde en cykel der matcher din højde.

Bedste mountainbike til under 6000 kr.

Cube Aim Pro – 2022

– Let og stærk aluminiumsramme
– 100 mm SR Suntour XCT forgaffel
– 2X8 Shimano geargruppe
– Hydrauliske skivebremser
– Fås i 2 forskellige farver

I samarbejde med cykler.dk


Cube Aim Pro – 2022 er den første mountainbike i denne test, og det er der flere årsager til. Først og fremmest så kommer Cube Aim Pro til en rigtig god pris, samtidig med at man virkelig får en masse cykel for pengene. Cyklen er bygget op omkring en let og stærk aluminiumsramme, som også er med til at holde prisen nede på denne fine cykel.

Cyklen er født med 100 mm SR Suntour XCT forgaffel, som giver cyklen en glimrende affjedring. Det er med til at gøre cyklen yderst komfortabel, også selvom ruten er ujævn. Ydermere, så kommer Cube Aim Pro med hydrauliske skivebremser fra Tektro, som gør at du bremset let og effektivt, også selvom vejret skulle være en smule ustadigt. Denne type bremser er ligeledes med til at holde vedligeholdelsen på et minimum.

Søger du en seriøs mountainbike, og skal den samtidig være til en overkommelig pris? Så skal Cube Aim Pro – 2022 klart være med i dine overvejelser. Du får en seriøs mountainbike, som performer godt i det ujævne terræn, samtidig med at cyklen ser brandgodt ud.

Videoen herunder viser, hvordan Cube Aim Pro 2022 ser ud i levende billeder:


bedste mountainbike

Trek Marlin 5 – 2022

– Alpha Silver Aluminium Stel med indvendig kabelføring
– SR Suntour XCM 30 forgaffel
– 2×8 geargruppe
– Hydrauliske skivebremser fra Tektro
– Fås i 4 forskellige farver

I samarbejde med cykler.dk


Trek Marlin 5 er en del af de nye modeller i den populære Marlin-serie, og den ser knivskarp ud. Denne mountainbike er ligeledes bygget op omkring et let og stærkt aluminiumsstel, som er med til at holde prisen nede. Cyklen er født med indvendig kabelføring, som giver cyklen et lækkert helstøbt look. Ud over det knivskarpe look, så er den indvendige kabelføring også med til at holde vedligeholdelsen nede på et minimum.

Trek har sørget for god komfort, da cyklen er udstyret med en forgaffel fra SR Suntour, som absorbere bumpene på din rute. Cyklen kommer med en 2×8 geargruppe fra de populære Shimano, så du altid kan finde det rette gear. Tektro sørger for at Marlin 5 altid bremser optimalt, da denne cykel er udstyret med Tektro HD-M276 hydrauliske skivebremser. Så du skal ikke være bange for ikke at kunne bremse, når underlaget bliver en smule mudret. 

Trek Marlin 5 er perfekt til dig, som ønsker en god mountainbike til en fornuftigt pris. For under 5000 kroner får du denne virkelige flotte mountainbike, samtidig med at du får en cykel med nogle gode komponenter, som gør oplevelsen virkelig god. Trek Marlin 5 skal bestemt være med i dine overvejelser, når du skal finde en begynder mountainbike.

Videoen herunder er et review af Trek Marlin 5, hvor der bliver kigget på, hvordan Trek har optimeret 2022 modellen:bedste mountainbike

Trek Marlin 6 – 2022

– Alpha Silver Aluminium med indvendige gear
– SR Suntour forgaffel med lockout
– 1×10 geargruppe
– Hydrauliske skivebremser fra Tektro
– Fås i 4 forskellige farver

I samarbejde med cykler.dk


Trek understreger igen med deres Trek Marlin 6, at det ikke behøver at koste en bondegård for at komme i gang med at køre på mountainbike. Ligesom lillebror, så ser Marlin 6 knivskarp ud! Cyklen kommer med en indvendig kabelføring, som giver cyklen et moderne og stilrent look. Den indvendige kabelføring betyder også mindre vedligehold, hvilket i de fleste tilfælde må være et plus. 

Stellet på cyklen er et Alpha Silver Aluminiumsstel, som er med til at holde prisen nede på cyklen. Der er beslag til montering af bagagebærer, støttefod mm. så du snildt kan forvandle din mountainbike til en pendlercykel. Cyklen kommer med en SR Suntour forgaffel med lockout, som gør livet noget nemmere, når du rammer ujævnt terræn. 

Marlin 6 kommer med en god geargruppe fra Shimano, som er en 1×10 gearpakke. Denne gearpakke giver dig de nødvendige gear, uden at det bliver alt for kompliceret. Trek har med denne cykel også sørget for at bremserne er i orden. Cyklen kommer med hydrauliske Tektro skivebremser, som sørger for at du kan bremse i alt slags vejr. Et ekstra plus er, at skivebremser ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. 

Hvis du er på udkig efter en alsidig mountainbike, som også kan klare dagligdagens gøremål, så bør du overveje, om Trek Marlin 6 skal være din næste cykel. Cyklen består af nogle gode funktionelle komponenter, som giver komfort og frihed.

Videoen herunder viser, hvad Trek har ændret på deres nye Marlin 6 2022 model:
bedste mountainbike

Superior XC 819 – Sort

– Aluminiumsstel
– Suntour forgaffel med affjedring
– Shimano 2×8 geargruppe
– Shimano hydrauliske skivebremser

I samarbejde med ckelpartner.dk


Superior XC 819 er en rigtig god begynder mountainbike, som du kan komme til at eje for en fornuftig sum penge. Mountainbiken kommer fra det velkendte cykelbrand Superior, som laver nogle af markedets bedste cykler. På trods af at XC 819 er en af de billigere cykler fra Superior, så har de udstyret cyklen med nogle rigtige gode komponenter.

Mountainbiken er bygget op omkring en aluminiumsramme, som har det præcise navn: 6061 T6 Double Butted Aluminium. Men alt du skal vide om stellet er, at det er en solidt stel, som er bygget til at klare de store belastninger på en MTB rute. Cyklen kommer med en forgaffel med affjedring fra Suntour, som sørger for at absorbere ujævnheder i underlaget.

Superior har givet XC 819 en geargruppe fra Shimano på 2×8, hvilket giver et bredt udvalg af gear at vælge mellem. Cyklen har selvfølgelig også hydrauliske skivebremser, som også kommer fra det velkendte Shimano. De hydrauliske skivebremser er din sikkerhed for, at du altid har en god bremseevne, hvilket er essentielt, når du skal ud og cykle på din mountainbike.

Hjulsættet på XC 819 har et all-round mønster, som passer rigtig fint til både stier, skov og asfalt. Stellet er forberedt til montering, så du har mulighed for f.eks at montere skærme eller andet tilbehør på din nye mountainbike. Cyklen bliver ligeledes leveret 100% samlet, så XC 819 er den perfekte måde for dig til at komme i gang med MTB eventyret.


Du kan i videoen herunder se, hvordan Superior XC 819 tager sig ud i en limegrøn model:


Bedste mountainbike til under 10.000 kr.

bedste mountainbike

Trek Marlin 8 – 2022

– Solidt aluminiumsstel
– RockShox Judy Silver Solo Air, Luftgaffel
– 1X12 Shimano geargruppe
– Hydrauliske skivebremser fra Shimano

I samarbejde med cykler.dk


Marlin 8 er en af Treks mest populære mountainbikes, hvilket der er flere gode grunde til. Marlin 8 er en hardtail mountainbike, som kommer med treks solide aluminiumsstel. Trek giver faktisk livslang garanti på deres stel, som blot er endnu en grund til at købe en mountainbike fra Trek. 

Cyklen kommer med luft-affjedring fra RockShox, hvilket til en pris omkring 8.000 kr er rimelig vildt. Luftgaflen hedder Judy Silver Solo Air, og den har en justerbar rebound. Fordelen ved denne forgaffel kontra de traditionelle forgafler er, at den er lettere, og det er nemmer at justere den i forhold til din vægt. Hjulene som sidder på Marlin 8 er tubeless ready, hvilket betyder, at de er forberedt til slangeløse dæk. Her kan man sprøjte flydende latex ind, i stedet for luft, hvilket reducere risikoen for punktering, og så vejer cyklen også mindre. 

Trek har monteret en 1×12 geargruppe fra Shimano, så du er sikker på, at der er nok gear til dit behov. Komforten og sikkerheden er der selvfølgelig også tænkt på. Marlin 8 kommer med Shimano MT200 hydrauliske skivebremser, som sørger for at du altid kan bremse, selvom forholdene bliver en smule udfordrende. Det er ligeledes muligt at montere bagagebære op cyklen, så du også kan bruge den i hverdagen. Trek har fået produceret en flot mountainbike, som er af høj kvalitet og til en skarp pris.

Trek Marlin 8 bliver i videoen herunder præsenteret i dens rette element, og du kan bl.a. se den performe i skoven:bedste mountainbike

Superior XC 889

– Aluminiumsstel
– Luftaffjedret forgaffel med lock-out
– 2×11 Shimano Deore geargruppe
– Hydrauliske skivebremser fra Shimano

I samarbejde med ckelpartner.dk


Endnu en mountainbike fra Superior har fundet vej til vores liste over de bedste mountainbikes, og denne model hedder XC 889. Mountainbiken koster en anelse mere end lillebror, men den er tilgengæld også udstyret med bedre komponenter. Denne mountainbike egner sig i høj grad til nybegyndere og let øvet MTB-ryttere.

Superior XC 889 er udstyret med et let aluminiumsstel, og en luftaffjedret forgaffel med lock-out og 100 mm vandring. Lock-out funktionen giver dig mulighed for at slå affjedringen fra, hvilket kan være nyttigt, hvis du cykler på flad vej. Luftaffjedringen lader dig justere hårdheden i affjedringen vha. lufttryk, som du har mulighed for selv at regulere.

Mountainbiken kommer med en 2×11 Shimano Deore geargruppe, så du kan være sikker på, at du aldrig mangler et gear. Cyklen er også udstyret med uundværlige hydrauliske skivebremser fra Shimano, som sørger for, at du altid kan bremse effektivt. Hjulsættet på denne mountainbike er også fra Shimano, og det er et par stærke og solide hjul på 29¨.

Hvis du er på udkig efter en mountainbike, hvor du får meget for dine penge, så er Superior XC 889 et rigtig godt bud på din næste MTB. Cyklen er udstyret med gode komponenter, som giver dig alt det nødvendige for at kunne nyde dine ture på din mountainbike. Cyklen leveres 100% samlet, så du kan komme hurtigt ud og erobre de danske MTB-ruter.


Videoen herunder giver dig et billede af, hvordan cyklen tager sig ud i levende billeder:bedste mountainbike

Trek Roscoe 6 – 2022

– Let og solidt aluminiumsstel
– SR Suntour forgaffel
– 1×10 Shimano Deore geargruppe
– Shimano MT200 hydrauliske skivebremser

I samarbejde med cykler.dk

Endnu en cykel fra Trek har fundet vej ind på listen, og det er bestemt ikke tilfældigt. Trek Roscoe 6 hedder næste cykel, og den er endnu et eksempel på en god mountainbike til prisen. Roscoe 6 er endnu en hardtail mountainbike, og den kommer med Treks solide aluminiumsstel. En smart feature på denne cykel er, at der er en dropper sadelpind. Du kan nemlig vha. et greb på styret sænke din sadel, så den ikke er i vejen for dig. 

Trek har sørget for at Roscoe 6 kommer med ekstra store 27,5’’ hjul, som sikrer, at du står godt fast, også når vejret er dårligt. Forgaflen på cyklen er en SR Suntour 120 mm vandring, som absorberer de stød og vibrationer du møder på din rute. Geargruppen på denne cykel hedder 1×10 Shimano Deore, så du skal ikke være bange for at mangle gear.

Roscoe 6 kommer med hydrauliske skivebremser fra Shimano. Modellen hedder Shimano MT200, hvilket er skivebremser, som sidder på mangel populære mountainbikes. Du kan være sikker på, at du kan bremse, når du er ude og give den gas på cyklen. Det er selvfølgelig også muligt at montere både bagagebære og støtteben, så din mountainbike også kan bruges til at pendle.

Trek Roscoe 6 bliver i videoen herunder gennemgået i et grundigt review:bedste mountainbike

SCOOT Scale 980 – 2022

– Aluminiumsstel
– Forgaffel fra Suntour
– 12 gear fra Shimano
– Hydrauliske skivebremser fra Shimano
– 13,6 kg

I samarbejde med cykelexperten.dkScott Scale 980 er en stabil hardtail mountainbike, som du bestemt skal overveje, hvis du er på udkig efter begynder mountainbike. Mountainbiken har et stilrent og moderne look, som de fleste finder rigtig flot. Scott har i produktionen af Scale 980 haft fokus på lethed og kontrol, så du kan få en solid MTB til en skarp pris.

Cyklen er udstyret med et aluminiumsstel, som er både let og holdbart. Mountainbiken er bygget til at klare de store belastninger, som der oftest følger med, når cyklen skal luftes. Forgaflen på cyklen kommer fra det anerkendte Suntour, og den er i høj grad med til at hæve komforten. Mountainbiken er ligeledes udstyret med lock-out, så du kan slå affjedringen til og fra.

Scale 980 vejer sølle 13,6 kg, og så kommer modellen med 12 gear fra Shimano. Mountainbiken er selvfølgelig udstyret med hydrauliske skivebremser fra Shimano, som sikrer dig en god bremseevne under alle forhold. Cyklen har indvendig kabelføring, hvilket både mindsker vedligehold, og så giver det cyklen et flot look.

Scott Scale serien har en geometri, som er ideel til skovens hurtige spor og stejle stigninger. Hvis du er på udkig efter en trofast mountainbike, så er denne mountainbike fra Scott et rigtig godt bud. Cyklen er stilfuld og fyldt med gode komponenter, og så er den perfekt til de ujævne og afsides MTB-ruter i Danmark.


Videoen herunder viser, hvordan Scott Scale 980 tager sig ud i levende billeder:


Hvad skal du kigge efter, når du skal finde den perfekte mountainbike?

Når du skal finde den perfekte mountainbike, så er der en række forskellige faktorer, som du med fordel kan have med i tankerne inden du tager den endeligebeslutning. Vi har fundet en række forskellige ting, som du skal have med i tankerne, når du skal vælge den perfekte MTB til lige netop dig.

Budget

Uanset hvad du skal ud og købe, så er der en pris, som du skal forholde dig til. Det er en god ide, at du har tænkt på, hvad du gerne vil give for din kommende mountainbike. Mountainbikes kommer nemlig i mange forskellige prisklasser, og du kan forvente, at desto mere du betaler for din racercykel desto bedre er cyklen. Du behøver dog ikke at betale en bondegård for din mountainbike, da der er rigtig mange gode mountainbikes i den lave prisklasse.

Prisen på nye mountainbikes starter fra omkring 5.000 kr, og de dyreste mountainbikes på markedet kan koste +100.000 kr. Ja du læste rigtigt. En mountainbike kan koste helt op til 1/10 af en million. Den lave prisklasse strækker sig fra 5.000 kr – 10.000 kr, mens vi betegner mountainbikes fra 10.000 – 25.000 kr som mellemklasse cykler. Vi betegner mountainbikes der koster +25.000 kr som premium mountainbikes. Mountainbikes i den lave- og mellemklasse vil højst sandsynlig være mere end rigeligt til dig, da der også er mountainbikes i høj kvalitet i disse klasser.

Pris og kvalitet hænger unægteligt sammen, og mountainbikes er heller ikke noge undtagelse. Du kan forvente at komponenterne på cyklen bliver bedre i takt med at prisen også bliver højere. Udviklingen når dog også et punkt, hvor mikro optimeringer begynder at koste rigtig meget. Derfor er målgruppen for de dyreste mountainbikes på markedet også ryttere der kører konkurrencer. Her kan den mindste optimering betyde forskellen på nr. 1 og 2, og det er der nogle der vil betale mange penge for.

Vi anbefaler derfor, at du som udgangspunkt holder dig til at kigge på mountainbikes i lav- og mellemklassen, hvor du også kan finde nogle solide mountainbikes, som med den rette pleje kan holde mange år ud i fremtiden.

Geargruppe

Gear må i høj grad siges at være en af de vigtigste komponenter på en mountainbike, da en MTB bliver brugt i det ujævne terræn som stiger og falder hele tiden. Det er selvfølgelig vigtigt, at din MTB er udstyret med en god geargruppe, som giver dig de bedste forudsætninger for at besejre stigningerne på din rute.

Den mest populære producent af gear er Shimano, og du vil finde deres geargrupper på rigtig mange mountainbikes. Shimano har udviklet mange forskellige geargrupper specielt til mountainbikes, så de kan holde snavs, grus, småsten, vand og hvad du ellers kan møde på din MTB-rute.

Når du skal finde den perfekte mountainbike, så kan du med fordel kigge efter geargruppen. Så du er sikker på at geargruppen passer til dit behov. Det skal dog siges, at du kan justere og ændre på din geargruppe, men det kan godt være en smule omstændigt. Hvis du er ny på en mountainbike, så vil de fleste geargrupper stille dig tilfreds. Det er dog som en fingerregel aldrig skidt at have en stor geargruppe.

Stel

Stellet på en mountainbike er enten lavet af aluminium eller carbon (kulfiber), hvilket generelt er de to materialer, som alle cykeltyper bliver bygget af.

Hvad er så forskellen på de to materialer, og hvad skal du vælge af stel til din mountainbike?

Aluminium VS Carbon

Carbon er et lettere materiale end aluminium, og derfor koster carbon også mere. Mountainbikes med carbon stel koster derfor også mere end mountainbikes med et aluminiumsstel. Det er dog ikke kun vægten der adskiller de to materialer fra hinanden. Aluminium er et mere stift og stærkt materiale end carbon, men aluminium absorbere ikke ujævnheder fra underlaget lige så godt som carbon gør. Carbon er nemlig et let, fleksibelt og stærkt materiale, hvorfor materialet bliver brugt til at lave stel og cykelkomponenter af.

Et carbon stel mere sårbar over for styr, hvorfor det kan være en fordel at have en mountainbike med et aluminiumsstel. Vi går ud fra, at du ikke er professionel, og det vil derfor ikke være nødvendigt med en mountainbike med carbon stel. Men har du et ønske om, at din mountainbike skal have et carbon stel, så er det også til at få for penge. En ny  mountainbike med carbon starter prismæssigt fra omkring 18.000 kr, men du kan også være heldig at finde et rigtig godt tilbud. 

Størrelse

Størrelsen på cyklen er en af de vigtigste faktorer, da det selvfølgelig er vigtigt, at størrelsen på cyklen passer til dig. Det kan sammenlignes med, at du tager en sko der er 4 numre for stor på. Det er ikke helt optimalt vel?

Størrelse er derfor måske det vigtigste punkt, så du ikke belaster din krop med en forkert kørestilling. Du kan finde en størrelsesguide på alle de sider, som vi sender dig videre til. Den er oftest til at få øje på, og ellers så anbefaler vi, at du lige leder indtil du finder den på siden. Den rette størrelse mountainbike giver dig den bedste komfort på cyklen, hvilket du helt sikkert vil sætte pris på.

Affjedring

Du finder overordnet set to forskellige typer mountainbikes, og de adskiller sig primært på måde de er affjedret på. Der findes fuldaffjedret mountainbikes, hvilket betyder, at cyklen både har affjedring foran og bagtil. Affjedring i begge ender bidrager til, at du har mere kontrol over cyklen, men denne type koster også ofte mange penge.

Du kan billeder herunder se en fuldaffjedret mountainbike, hvor der både er affjedring foran og bagtil.

fuldaffjedret mtb


Den anden type er hardtail, hvilket kan oversættes til ‘hård hale’. Denne type mountainbike har ikke affjedring bagtil, men derimod kun affjedring foran. Hardtail mountainbikes er oftest lettere og mere stive, men en fuldaffjedret mountainbike vil uden tvivl være mere komfortabel. Affjedring foran er nok for langt de fleste, og derfor anbefaler vi primært mountainbikes af typen hardtail.

Du kan på billedet herunder se en hardtail mountainbike, hvor der kun er affjedring foran.


Hjulsæt

Hjulsæt er et af de områder, hvor du løbende har mulighed for at tilkøbe andre hjul, hvis dit behov skulle ændre sig i fremtiden. Hvis du er nybegynder, så vil dette ikke være en faktor, som du skal tænke særlig meget over. Vi synes dog stadig, at det vigtigt at tage denne faktor med, så du ved, at du kan opgradere dit hjulsæt, hvis du får et ønske om det.

Hjulsæt kan både købes i carbon og aluminium, og det er uden tvivl en af de største opgraderingen, som du kan lave på din mountainbike. Dine hjul bidrager til fremdriften af cyklen, og det er derfor også vigtigt, at der sidder et godt hjulsæt på din mountainbike. Der er meget forskel på hjulsæt, og hvis du på et tidspunkt vil optimere din performance på din MTB, så kan du med fordel gå dybere ned i emnet hjulsæt. De hjulsæt som der medfølger på din MTB vil dog være rigtig fine til at starte ud med.

Bremser

Du vil helt sikker finde et par skivebremser på din mountainbike, og de er enten hydrauliske eller mekaniske. Hydrauliske skivebremser er et forseglet system, hvor de almindelige stålkabler er byttet ud med væske. Hydrauliske skivebremser er yderst effektive, og de bremser også effektiv under svære forhold som f.eks. regnvejr.

Mekaniske skivebremser er noget billigere, og det er de første skivebremser som cykelverdenen har set. Det er et åbent system, som involverer et kabel, bremsegreb og en mekanisk skive. Du vil kunne finde denne type skivebremser på nogle af de billige mountainbikes på markedet. Vi anbefaler en mountainbike med hydrauliske skivebremser, da det er det mest effektive bremsesystem.

Hvilken mountainbike skal jeg købe?

Det er det helt store spørgsmål, og det er faktisk kun dig der ved det.

Det vi vil anbefale er, at du skal finde en mountainbike som dækker dine behov. Selvom en mountainbike dækker en af dine venners behov, så er det ikke sikker, at den selvsamme MTB dækker dine behov. Vi anbefaler, at du med udgangspunkt i de ovenstående faktorer sporer dig ind på nolge krav til din kommende MTB.

Når du kender dine krav til cyklen, så vil det utvivlsomt blive lettere at vælge den bedste mountainbike til dig. Vi har testet en række forskellige mountainbikes, og hvis du er nybegynder, så tror vi på at de fleste mountainbikes på denne liste vil dække dine behov. Du skal altid huske, at du løbende kan opgradere din mountainbike med nogle bedre komponenter.

Så hvis dine krav ændrer sig i fremtiden, så behøver du ikke at købe en helt ny MTB igen. Du kan skifte din geargruppe, dit hjulsæt, dine bremser osv. Vi anbefaler derfor at du køber en mountainbike som afdækker dine nuværende behov, og så kan du altid tilkøbe komponenter, hvis dit behov skulle ændre sig.

Hvor finder du MTB-ruter i Danmark?

Hvis du er på udkig efter MTB-ruter i Danmark, så behøver du ikke lede længere. Der findes mange ruter til dig og din mountainbike i hele landet, så du kan være sikker på, at du ikke er langt væk fra en. Hvis du trykker på knappen herunder, så vil du kunne finde over 100 forskellige MTB-ruter fordelt på hele det danske land. Hvis du måske kender en MTB-rute, som ikke er optegnet derinde, så kan du tilføje den rute. På den måde kommer der løbenede flere ruter til, så mange kan få glæde af de samme spor.Hvordan udvælger vi de bedste mountainbikes?

Vi er et partner finansieret site, hvilket betyder, at vi samarbejder med en række af landets største forhandlere af mountainbikes. Sportstorvet fungerer uafhængigt af vores partnere, og de har ikke nogen indflydelse på vores valg af mountainbikes. Denne mountainbike test indeholder kun produkter, som bliver udbudt af vores partnere, men research, analyse og udformningen står vi selv for.

Inden udformningen af denne test er der blevet lavet et grundigt researchs arbejde, hvor vi har udvalgt en række forskellige mountainbikes fra forskellige mærker. Vi har analyseret disse mountainbikes med viden fra eksterne kilder, og på den baggrund har vi fundet frem til de bedste mountainbikes i de angivne prisklasser. Vi henviser i bunden af siden til vores kilder til information.

Find endnu flere mountainbikes

Du kan finde endnu flere mountainbikes hos vores samarbejdspartner, som er nogle af landets største forhandlere af cykeludstyr og cykler.

Andre indlæg der kunne være interessante

Næste artikelRacercykel test – Find den bedste racercykel til prisen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her