Afveksling er sundt – Har du overvejet den nye trend Padel tennis

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Når man er aktiv er det vigtigt at fastholde motivationen og glæden ved sit aktive liv. Motion og sport er godt både for ens fysiske velvære, men har også meget at sige for ens mentale tilstand. Dog kan det ske at man kører sur i sit aktive liv, og fx over en vinterperiode går i stå. Det sker heldigvis for de færreste, men for at forebygge det anbefaler vi at man kombinerer flere former for sport og motion.

I dette indlæg vil vi sætte fokus på padel tennis, eller bare padel som det også kaldes. Padel spilles indendørs i haller i behagelig temperatur, og er derfor oplagt som supplement til løb og cykling, der oftest foregår udendørs. Padel er en social sport hvor man både har konkurrence momentet og motionen med. Det er en sport hvor alle kan være med, man lærer det hurtigt og det er ikke nødvendigt med særligt udstyr for at komme i gang.

Padel er en relativt ny sport, det er først de sidste 5 år den for alvor er begyndt at blive stor i Danmark. I dag kan man spille padel i de fleste byer i Danmark. Padel minder om tennis, men spilles på en bane der er lidt mindre, og så er den afgrænset af vægge. Langs siderne metal-gitter vægge og for enderne glas vægge. Disse vægges inddrages i spillet som bander, og man får derved et ekstra element ind i sporten i forhold til tennis og badminton. Bolden ligner til forveksling en tennisbold, men ketcheren er skiftet ud med en padel bat. 

Læs mere her.

På dette link finder du en masse relevant info om padel. Her kan du se hvor du kan spille, læse mere om regler, generel info om sporten, samt finde en masse info og vejledning om udstyr. Det er ikke et krav at anskaffe sig udstyr for at komme i gang med at spille, men bliver du bidt af det vil vi anbefale dig at investere i dit eget bat, sko og måske bolde. Det vil på den lange bane blive en fordel at spille med udstyr man kender. Første gang du vil prøve padel er det bare at booke en bane i det nærmeste padel center, og så møde op i sportstøj og løbe sko. Bat og bolde bliver stillet til rådighed i langt de fleste haller. Læs meget mere hos Padelz.dk på ovenstående link.

Tidligere artikelFodboldmål til haven test – Find det bedste fodboldmål til haven
Næste artikelTips til at blive rollemodel for bæredygtighed

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her